Άλλη μία κοινωνική δράση στη Λάρισα

  02/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με πνεύμα προσφοράς προς τα άτομα τρίτης ηλικίας, οι «Έλληνες για την Πατρίδα» ανήμερα Πρωτοχρονιάς πραγματοποίησαν επίσκεψη στην κλειστή για επισκέπτες λόγω κορωνοϊού, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Λάρισας.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Μπίλλη και οι Συναγωνιστές Γεωργία Ηλία και Ηλίας Γεωργούλας βρέθηκαν στο πλευρό των ηλικιωμένων και πρόσφεραν εκ μέρους του Επικεφαλής του Κινήματός μας κ. Ηλία Κασιδιάρη βασικά είδη διατροφής, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για την πορεία της υγείας των νοσούντων το προηγούμενο διάστημα.

Ως γνωστόν, η πλέον ευπαθής ομάδα πληθυσμού, οι ηλικιωμένοι και οι χρόνια πάσχοντες, έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την υγειονομική κρίση και χρειάζεται η πολιτεία να μεριμνήσει περισσότερο για την φροντίδα τους και την υγειονομική θωράκιση όλων των αντίστοιχων δομών πανελλαδικά νομοθετώντας άμεσα μέτρα που θα βελτιώσουν κατά πολύ την διαβίωση των περιθαλπόμενων.

Αυτά τα μέτρα πρέπει να περιλαμβάνουν επιπλέον οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των δαπανών εφαρμογής των έκτακτων υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών τους, άμεση πρόσληψη προσωπικού για όσες μονάδες ανήκουν στο δημόσιο και στους δήμους και μέριμνα για τις μονάδες που ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερα χρήματα στους αβοήθητους, ανήμπορους ηλικιωμένους Έλληνες και όχι στα πλουσιοπάροχα επιδόματα των λαθροεποίκων. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» έμπρακτα αναγνωρίζουν την προσφορά των ηλικιωμένων Ελλήνων στην κοινωνία και απαιτούν από τους κυβερνώντες την στήριξη όλων των ανθρώπων τρίτης ηλικίας στο σύνολό τους για να διασφαλιστεί όχι μόνο η δημόσια υγεία αλλά και προστατευθεί η κοινωνική συνοχή και ο ανθρωπισμός μας που στην εποχή μας δοκιμάζεται καθημερινά.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης