Η ελληνική κοινωνία βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη: Πακιστανός βίαζε και έδινε ναρκωτικά σε δύο ανήλικες

  14/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν από λίγα χρόνια λέγαμε πως όταν ο Έλληνας βιώσει τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στο πετσί του, θα αντιδράσει. Συχνά ακούγαμε γνωστούς μας να λένε «Άμα πειράξουν τα παιδιά μου…».

Και τώρα διαβάζουμε την είδηση:

«Σοκ στο κέντρο της Αθήνας-Εφιάλτης για δυο ανήλικες στα χέρια Πακιστανού ντίλερ ναρκωτικών.

Πακιστανός ντίλερ ναρκωτικών, κρατούσε φυλακισμένες δυο ανήλικες κοπέλες, στο διαμέρισμά του, τις «πότιζε» ναρκωτικά και τις βίαζε. Οι δυο κοπέλες είναι Ελληνίδες 16 και 17 ετών και κατάφεραν να δραπετεύσουν από το «διαμέρισμα-κολαστήριο» και να βγουν στο δρόμο να ζητήσουν βοήθεια». Η ελληνική κοινωνία πληροφορείται τέτοια γεγονότα και παρόλα αυτά δεν αντιδρά. Η κοινωνία έχει εθιστεί στην παθητικότητα μετά από χρόνια τηλεοπτικού εκμαυλισμού.

Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν εννοούμε ότι πρέπει να υπάρξει κάποια αντίδραση πέραν των νομίμων ορίων. Μιλάμε απλά για αφύπνιση των πολιτών γύρω από αυτό το θέμα και για ενεργοποίηση του ενδιαφέροντός τους προκειμένου να απαιτήσουν από την Πολιτεία να επιλύσει το πρόβλημα. Μιλάμε για απαίτηση εκ μέρους των πολιτών (και μέσω της ψήφου τους), προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε οι πολίτες να μην νιώθουν ανασφαλείς. Η βαριά εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει ξεφύγει πια από κάθε όριο. Έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας, σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας.

Συνεχίζει το σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο αλλοδαπός ντίλερ, ημίγυμνος έτρεχε ξωπίσω τους να τις πιάσει όμως έπεσε πάνω σε μπλόκο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ οι οποίοι όρμησαν πάνω του τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες….».

Η σύλληψη του δράστη έγινε εντελώς τυχαία. Οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο νεαρές Ελληνίδες βρήκαν το κουράγιο να δραπετεύσουν από το διαμέρισμα στο οποίο τις είχαν αιχμαλωτίσει και συνεπώς το φρικτό αυτό έγκλημα αποκαλύφθηκε σε δημόσια θέα. Διαφορετικά, θα εξακολουθούσε να συντελείται κάτω από την μύτη των αρμοδίων αρχών. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Και είναι σίγουρο ότι η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει επαρκώς το ζήτημα. Λείπει όμως η πολιτική βούληση. Οι κυβερνώντες διαχρονικά αδιαφορούν για τα προβλήματα των Ελλήνων και θέλουν να επιβάλλουν την πολυπολιτισμική ζούγκλα.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Αφύπνιση εδώ και τώρα! Αντίσταση με τους Έλληνες για την Πατρίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης