Η ώρα των «Ελλήνων για την Πατρίδα» έρχεται!

  06/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Χρήστου Μαλάμη

21η Μαΐου 2020. Μια ημέρα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας αλλά και στην πολιτική ζωή της χώρας. Είναι η ημέρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοινώνει την ίδρυση του νέου κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα» και δίνει ξανά ελπίδα και όραμα σε όλους τους σκεπτόμενους και αγωνιζόμενους Έλληνες.

Η πατριωτική φλόγα αναζωπυρώνεται. Από εκείνη την ημέρα και με εντατικούς ρυθμούς, εκατοντάδες Έλληνες εγγράφονται ως μέλη στο κόμμα μας αριθμώντας ήδη αρκετές χιλιάδες. Η άνοδός μας ραγδαία. Κανείς δεν το περίμενε. Το σύστημα βρίσκεται σε πανικό, καθώς πίστευε ότι είχε «τελειώσει» με τους Έλληνες Πατριώτες. Την 21η Ιουνίου γίνεται η παρουσίαση των πρώτων στελεχών. Άνθρωποι σοβαροί, ευυπόληπτοι, καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά στελεχώνουν το κόμμα μας.

Στις 8 Ιουλίου, λίγες μόλις ημέρες μετά την ίδρυση του νέου φορέα και χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες κατακλύζουν την πλατεία Κολοκοτρώνη δίνοντας βροντερό παρών στην πρώτη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη ως επικεφαλής του νέου κόμματος. Την αμέσως επόμενη ημέρα, εκατοντάδες Πατριώτες ανταποκρίνονται άμεσα στο διαδικτυακό κάλεσμα του κόμματος, που πραγματοποιείται αμέσως μετά το διάγγελμα του Τούρκου προέδρου για τη μετατροπή του Συμβόλου της ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ, του Ιερού Ναού της «Αγίας Σοφίας» σε τζαμί, συγκεντρώνονται έξω από την Τουρκική Πρεσβεία για να διαμαρτυρηθούν για την αδιανόητη αυτή απόφαση, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.

Φθάνουμε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» οργανώνουν συγκέντρωση-ομιλία στην συμπρωτεύουσα, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τον επικεφαλής Ηλία Κασιδιάρη παρόντα. Έλληνες Πατριώτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Κοσμοσυρροή. Οι πολιτικοί προδότες της ΝΔ και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, σαστισμένοι παρακολουθούν την ταχύτατη άνοδο του κόμματος και την επιρροή του Ηλία Κασιδιάρη που μιλά απευθείας στις καρδιές των Ελλήνων. Στις 7 Οκτωβρίου, μπαίνει σε εφαρμογή από το ανθελληνικό σύστημα, το νέο σχέδιο διάλυσης του Πατριωτισμού και φυλακίζεται άδικα και χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος του, με καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων, ο επικεφαλής μας Ηλίας Κασιδιάρης και αρκετοί συναγωνιστές. Όμως δεν γνώριζαν οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές ότι οι ιδέες δεν φυλακίζονται και οι αντιξοότητες δεν μας λυγίζουν. Από εκείνη την ημέρα, χιλιάδες νέα μέλη έχουν εγγραφεί στο κόμμα μας. Κάθε συνέντευξη-δήλωση του άδικα προφυλακισμένου επικεφαλής μας που προβάλλεται στο διαδίκτυο, καταρρίπτει κάθε ρεκόρ προβολών. Ο αγώνας του συνεχίζεται μέσα και μέσα από τη φυλακή με μεγαλύτερη θέληση από ποτέ.

Στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους που αγαπούν και αγωνίζονται για την Πατρίδα, το Έθνος και την Ορθοδοξία εντάσσονται στο κίνημα μας. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις «δίνουν» στο κόμμα μας υψηλά ποσοστά (πολύ πάνω από 3% που είναι το κατώτατο όριο εισόδου στη Βουλή) και σύσσωμο το διεφθαρμένο σύστημα βρίσκεται σε παροξυσμό. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και άπαντες το γνωρίζουν, όσο και αν κάποιοι δεν το παραδέχονται δημόσια. Ο πόλεμος εναντίον μας είναι ανηλεής, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώσουν και να μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς πολιτικά. Ο Θεός να μας έχει καλά και καμία δυσκολία δεν πρόκειται να σταματήσει την πολιτική μας άνοδο. Η ώρα για την έλευση στο πολιτικό προσκήνιο των «Ελλήνων για την Πατρίδα» πλησιάζει...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης