Στην επόμενη Βουλή οι «Έλληνες για την Πατρίδα» παρά την συγκάλυψη από τις δημοσκοπικές εταιρείες

  18/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φαίνεται πως παρά την σφοδρή πολεμική του συστήματος εναντίον του κινήματός μας, αυτό όχι απλά διατηρεί την δυναμική του, αλλά την αυξάνει μέρα με την μέρα, και αυτό δεν γινόταν να μην αποτυπωθεί κάποια στιγμή ΚΑΙ στις έρευνες των δημοσκοπικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑÏ, το κίνημά μας βρίσκεται πρώτο στην επιλογή «άλλο», η οποία συγκέντρωσε εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 7%! Με δεδομένο δε, το ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία βρίσκονται σε αυτό το φάσμα, δεν συγκεντρώνουν συνολικά ποσοστό παραπάνω από 1-2%, εκτιμάται πως το κίνημά μας εάν διενεργούνταν εκλογές την προσεχή περίοδο θα έμπαινε πανηγυρικά στην επόμενη Βουλή και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά. Αποδεικνύεται δε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι η πληροφόρηση του επικεφαλής του κινήματός μας Ηλία Κασιδιάρη, ότι δηλαδή οι Έλληνες κινούνται σε ποσοστά περί το 5%, ήταν απόλυτα ακριβής.

Τα υψηλά ποσοστά μας, αποτελούν κοινό μυστικό μεταξύ των δημοσκόπων με αποτέλεσμα οι εταιρίες να αναζητούν τρόπους να αποκρύψουν αυτήν την πληροφορία από το εκλογικό σώμα προς αποφυγήν περαιτέρω ενίσχυσης του κινήματός μας. Κάτι που φυσικά θα συνεπαγόταν σοβαρή διαρροή εκ δεξιών της κυβερνώσας Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία Kapa Research ακολουθεί μια άλλη, γελοία (ας μας επιτραπεί η έκφραση) τακτική. Συγκεκριμένα η εταιρία αποφάσισε να ΑΓΝΟΗΣΕΙ παντελώς την ύπαρξή μας σε τρέχουσα διαδικτυακή δημοσκόπηση την οποία διενεργεί, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι μετά από εκατοντάδες καταγγελίες μελών και φίλων του κινήματός μας.

Είναι φανερό, πως σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας βρίσκεται σε πανικό, καθώς οι πολιτικές διώξεις που οδήγησαν στη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη δεν δείχνουν να πτοούν τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που συνεχίζουν να τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Βεβαίως, το να προσπαθεί το εθνομηδενιστικό καθεστώς της χώρας, να υποβαθμίσει ή ακόμα και να αγνοήσει την μεγάλη δυναμική του κινήματός μας, είναι κάτι που δεν μας προκαλεί έκπληξη.

Εμείς από την μεριά μας συνεχίζουμε τον ανένδοτο πολιτικό μας αγώνα, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, μέχρι την στιγμή που θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης