Ο αντισυνταγματικός αποκλεισμός του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  07/05/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το ανθελληνικό σύστημα, αφού κατέφυγε σε κάθε είδους αντισυνταγματική ενέργεια, αφού τρομοκράτησε δικαστές, αφού στοχοποίησε απλούς πολίτες και ψηφοφόρους και συκοφάντησε με αισχρό τρόπο ανθρώπους οι οποίοι είπαν τα δίκαια και αυτονόητα, μπόρεσε προς το παρόν να απαγορεύσει της κάθοδο του Εθνικού Κόμματος Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε, ο αγώνας τώρα αρχίζει. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους υποστηρικτές μας, πρώτα τους φίλους του κόμματος στην Αχαΐα αλλά και όλους τους Έλληνες, ότι όταν ένας αγώνας γίνεται για το δίκαιο και για ιερό σκοπό, ποτέ δεν πάει χαμένος. Το σύστημα έδειξε το πλέον αποκρουστικό του πρόσωπο με απανωτά νομοθετήματα τα οποία απροκάλυπτα καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας.

Πλέον, κανένας Έλληνας με φρόνηση αλλά και αγάπη για την πατρίδα δεν μπορεί να εξαπατηθεί από τα ψεύτικα λόγια των εκπροσώπων αυτού του συστήματος, το κίνημά μας δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει, η πατρίδα μάς χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ. Η φαινομενική αυτή νίκη του συστήματος είναι και η απαρχή της κατάρρευσής του. Έλληνες, μην λυγίζετε. Ο αγώνας δεν σταματά, η νίκη θα είναι δική μας, η Ελλάς θα νικήσει, οι Έλληνες εθνικιστές θα νικήσουν. 

Σταύρος Μπιτσικόλης

Νεολαία ΕΛΛΗΝΩΝ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης