Οι επιπτώσεις της καραντίνας στην υγεία.

  27/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είμαστε σε καραντίνα εξαιτίας του covid 19. Οι επιστήμονες μας την επέβαλαν για να μας σώσουν, σε λιγο θα μας φέρουν και εμβόλια για να μας σώσουν. Όμως ο ιός δεν δείχνει να νικιέται παρά την καραντίνα. Και σήμερα βγαίνει το εμβόλιο όλοι πανυγηρίζουν.

Τα κέρδη τον πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών αυξάνονται άρα και ο μισθός των επιστημόνων τους που φροντίζουν για την υγεία μας. Η καραντίνα βοηθάει και το διεθνιστικό πολιτικό κατεστημένο του υποτιθέμενου συνταγματικού τόξου.

Οι Έλληνες εθνικιστές κλεισμένοι σπίτια τους ή στην φυλακή, έτσι και τζαμί ανενόχλητοι έφτιαξαν και ο εποικισμός της πατρίδας μας συνεχίζεται... Ας ξέρουν όμως ότι είναι προσωρινές οι νίκες του κακού. Ας ξέρουν ότι οι γνήσιοι Έλληνες είναι μπαρουτοκαπνισμένοι. Μπορεί τώρα να έχουν, με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, στην φυλακή το κορμί του επικεφαλής του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα κ. Ηλία Κασιδιάρη, όμως δεν έχουν φυλακίσει το μυαλό, την ψυχή και την φωνή του οι οποία μέσα από το διαδίκτυο εξακολουθεί να δίνει κουράγιο στους Έλληνες και να τον έχει σε διαρκή εγρήγορση.

Ο σπαρτιάτης Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει ενεργός εθνικός αγωνιστής, δηλώνει παρών στην αγώνα. Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς είχε γράψει στα απομνημονεύματα του ο στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Τι ωραίοι άνθρωποι αυτοί οι λίγοι τρελοί που μέσα στους αιώνες σώζουν την φυλή μας.

Έτσι λοιπόν, είμαι και εγώ σε καραντίνα. Αποφάσισα αφού το σύστημα μου έχει δώσει άπλετο χρόνο με το να με κλείσει στο σπίτι να αξιοποιήσω την επιστήμη που σπούδασα, την κοινωνιολογία. Διεξήγαγα λοιπόν μία τηλεφωνική έρευνα. Επικοινώνησα με 200 άτομα κατοίκους Αθηνών τα οποία βιώνουν δυσκολίες με την υγεία τους. Να σημειώσω εδώ ότι το κάθε άτομο από αυτά έχει στον κύκλο του, 6 τουλάχιστον άτομα με προβλήματα υγείας. Επίσης το δείγμα περιείχε κατοίκους εκτός Αττικής, συνεπώς το δείγμα των ερωτηθέντων τής έρευνας μου ουσιαστικά αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό έθεσα 2 ερωτήματα στους ερωτηθέντες:

Α) Βοηθάει την βελτίωση της υγείας σας η καραντίνα; και

Β) Νιώθετε ασφαλείς ως πολίτες σε αυτό το περιβάλλον καραντίνας;

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Ερώτηση Α. Σε ποσοστό 80% οι ερωτηθέντες απάντησαν ΟΧΙ, 15% λίγο και 5% ναι. Σημαντικότερα προβληματα που αντιμετωπίζουν, αδυναμία να κάνουν σωστά τις φυσικοθεραπείες τους, να έχουν φροντίδα στα νοσοκομεία να επικοινωνούν με τους ιατρούς τους.

Ερώτηση Β. Σε ποσοστό 90% οι ερωτηθέντες απάντησαν ΟΧΙ, 5% λίγο και 5% ναι. Αιτία ανασφάλειας είναι, το ότι παρά την καραντίνα βλέπουν στους δρόμους αύξηση της εγκληματικότητας και μορφών αποκλίνουσας συμπεριφοράς από αλλοδαπούς πληθυσμούς. Στην πόλη της Αθήνας μάλιστα βλέπουν σε μεγάλο βαθμό τα ξενοδοχεία του κέντρου της πόλης σε μεγάλο βαθμό να κατοικούνται από αυτούς τους πληθυσμούς. Νιώθουν έτσι περικυκλωμένοι μέσα στην ίδια τους την πόλη. Αυτό συνεπάγεται και αύξηση του άγχους τους, επιβάρυνση της ήδη επιβαρυμμένης ψυχοσύνθεσης τους, η οποία λόγω των προβλημάτων υγείας τους είναι εύθραυστη.

Δεν θα μακρηγορήσω. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από αυτή την έρευνα μου είναι ότι οι φιλάνθρωποι πολιτικοί και επιστήμονες έχουν οδηγήσει τον λαό κοινωνικά και ψυχοσωματικά στην ανέχεια.

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ

Τομεάρχης ΑΜΕΑ

Έλληνες για την Πατρίδα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης