Ο εποικισμός της ηπειρωτικής Ελλάδας και οι καταγγελίες για τις… εξετάσεις!

Έλληνες  19/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Παναγιώτης Χρήστου

Σε ολόκληρη την περίοδο του σκληρού lockdown, όταν απαγορεύονταν με βαριά πρόστιμα ακόμα και διά ροπάλου οι μετακινήσεις για τους Έλληνες, ο Νότης Μηταράκης, υπό το πρόσχημα της «αποσυμφόρησης» των κέντρων υποδοχής μεταναστών στα νησιά, με κάθε διαθέσιμο μεταφορικό μέσο κατάφερε να εποικίσει συστηματικά με δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς την ηπειρωτική Ελλάδα. Όλοι όσοι μετακινήθηκαν στην ενδοχώρα και όσοι ακολουθήσουν, καθώς οι μετακινήσεις αυτές συνεχίζονται, εξαιρούνται από τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, ακόμα και αν απορριφθούν οι αιτήσεις ασύλου που έχουν καταθέσει. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην Τουρκία, αλλά δεν θα ζήσουν και στην Ευρώπη.

Οι αληθινές διαθέσεις της παρούσας κυβέρνησης στη διαχείριση του Μεταναστευτικού αποτυπώνονται στα επίσημα στοιχεία του υπουργείου, αυτά τα οποία αποφεύγει πολύ έντεχνα να αναλύσει στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Νότης Μηταράκης και έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Δημοκρατία». Από το πρώτο κιόλας έτος διακυβέρνησής της η Νέα Δημοκρατία σπάει το ένα μετά το άλλο όλα τα ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο το 2019 η κατά φαντασίαν δεξιά κυβέρνηση δέχθηκε περισσότερες από 77.000 αιτήσεις ασύλου από αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, όταν ο μέσος όρος αιτήσεων ασύλου ανά έτος από το 2013 ήταν μόνο 40.000.

Δίπλα στον πρωθυπουργό και μπροστά από τις κάμερες ο Νότης Μηταράκης «απαιτεί» από την υπόλοιπη Ε.Ε. να αναγκάσει την Τουρκία να δεχθεί πίσω όσους μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και ζητά από την ίδια την Τουρκία να φρενάρει τα κυκλώματα των διακινητών, όμως μακριά από τα φώτα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου οργανώνει καθημερινά τη διασπορά δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην ενδοχώρα, πάντα με το πρόσχημα της «αποσυμφόρησης», εξακολουθεί δε να δέχεται χιλιάδες αιτήσεις ασύλου από όσους ακόμα μπαίνουν παράνομα στη χώρα. Η περίφημη δε και πολυδιαφημισμένη «αποσυμφόρηση» αφορά μόνο τα κέντρα υποδοχής και όχι τα νησιά. Έξω από τα κέντρα υποδοχής, είναι χιλιάδες οι «αχαρτογράφητοι» αλλοδαποί χωρίς έγγραφα, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα νησιά λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων.

Τέλος, ακόμα δεν ξεκίνησαν οι εξετάσεις για απόδοση ιθαγένειας από τη Νέα Δημοκρατία και ήδη έχουμε τις πρώτες καταγγελίες. Το ότι οι εξεταστές είναι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν μας κάνει εντύπωση, άλλωστε και από τη Νέα Δημοκρατία να προέρχονταν η δουλειά θα γινόταν. Η πατρίδα θα καταστρεφόταν. Αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πραγματικά περιστατικά προκλήσεων από αλλοδαπούς, με βρισιές και απειλές, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων (από Αλβανούς συγκεκριμένα), που δεν θα ακουστούν σε κανένα καθεστωτικό Μέσο Ενημέρωσης (;). Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ, εποικίζει τη χώρα και «ελληνοποιεί» χιλιάδες αλλοδαπούς. Ευτυχώς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε κι εμείς εδώ, είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε των αγώνα υπέρ βωμών και εστιών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης