Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη πόνεσε τους εθνομηδενιστές στον Δήμο Αθηναίων

Έλληνες  31/05/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έφυγε τρέχοντας ο λαθροδήμαρχος Μπακογιάννης! Συνωστισμός ψευτοδεξιών με Κκε, Σύριζα και Ανταρσύα. Εξώδικο για την προκλητική απόπειρα έξωσης από τα γραφεία της δημοτικής μας παράταξης.

Οδύνη και πόνο έχει προκαλέσει στους εθνομηδενιστές η τεράστια αποδοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ΚΚΕ και Ανταρσύα έπεσαν στα πόδια του Μπακογιάννη, παρακαλώντας να στηρίξει ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση έξωσης της Δημοτικής μας Παράταξης από τα επίσημα γραφεία μας! Φυσικά, οι απαιτήσεις αυτές, εκτός από παράνομες είναι και γελοίες. Ο Θανάσης Αϊβατίδης τους έβαλε στη θέση τους, τονίζοντας κατηγορηματικά πως: "Άλλα τα γραφεία του Κόμματος και άλλα τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης". ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!

Κατά τα άλλα ο Μπακογιάννης συνέχισε το θέατρο των γραφικών αποχωρήσεων την ώρα που λαμβάνει τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτή τη φορά, οι νεοδημοκράτες χέρι-χέρι με τον κωνσταντίνου της ανταρσύα προκάλεσαν συνωστισμό στην έξοδο της Τεχνόπολης, με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπός μας να ειρωνευτεί τον Μπακογιάννη: "Να προσέχει ο δήμαρχος να μην κολλήσει κορωνοϊό". Σε έντονο ύφος καταγγείλαμε την εθνικά απαράδεκτη πολιτική μετατροπής της πλατείας Ομονοίας - αλλά και ολόκληρης της Αθήνας - σε προάστιο του Πακιστάν. Και φυσικά, ζητήσαμε εξηγήσεις για τα θλιβερά επεισόδια της Μαλακάσας, όπου Έλληνες πολίτες έπεσαν θύματα κυβερνητικής βίας, γιατί αντέδρασαν στα παράνομα hot-spot.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης