Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από την αριστερά του Βελουχιώτη, τιμά και το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ

Έλληνες  26/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Του Δημήτρη Βαλασίδη

Κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, o Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και άδειασε έναν...κακόμοιρο βουλευτή του ο οποίος (για ψηφοθηρικούς λόγους βεβαίως και όχι επειδή το πιστεύει) τόλμησε να ψελλίσει κάτι περί "κίναιδου και παιδεραστή" Άρη Βελουχιώτη.

Ο Μητσοτάκης παρενέβη άμεσα, δηλώνοντας ότι θεωρεί αυτές τις εκφράσεις βαθιά προσβλητικές. Μάλιστα, υποχρέωσε το μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας να ανακαλέσει και επιπλέον διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του τιμά το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ!

Η δήλωση του εν λόγω βουλευτή της ΝΔ (Μακάριος Λαζαρίδης) είχε ως εξής: "Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους”.

Βεβαίως δεν περιμέναμε την χθεσινή τοποθέτηση του "μπολιασμένου ιδεολογικά" Πρωθυπουργού για να διαπιστώσουμε τις προτιμήσεις του προς το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ.

Πρόκειται για έναν ανεκδιήγητο Πρωθυπουργό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής του εφαρμόζει μία τακτική απόλυτης εύνοιας προς τον εθνομηδενισμό και τοποθετεί σε θέσεις υπουργών, βουλευτών και συμβούλων αμφισβητούμενα στοιχεία με χαρακτηριστική επιλογή αυτή του Λιγνάδη.

Στις προσεχείς εκλογές οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες δεν έχουν άλλη επιλογή, από την στήριξη στους "ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης