Θέμα «μακεδονικής μειονότητας» έθεσε ο Πρόεδρος των Σκοπίων!

  28/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αυτές είναι οι συνέπειες της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν οι Κοτζιάς-Τσίπρας και τηρεί κατά γράμμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σε αλυτρωτικές δηλώσεις εναντίον της Πατρίδας μας προχώρησε ο Πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι, ο οποίος έθεσε θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα. O πρόεδρος των Σκοπίων δήλωσε πως «νιώθει Μακεδόνας που μιλά Μακεδονικά» και πρόσθεσε πως δεν θέτουν τα Σκόπια θέμα «μακεδονικής μειονότητας» στην Βουλγαρία, αλλά οι ίδιοι «οι Μακεδόνες» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν Μακεδόνες και στην Ελλάδα» τους οποίους «δεν τους παρατάει» στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με τις δηλώσεις αυτές τα Σκόπια κάνουν κουρελόχαρτο με τον πιο επίσημο τρόπο την προδοτική συμφωνία που η ελληνική κυβέρνηση τηρεί κατά γράμμα και ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει τα συμφέροντα του κρατιδίου στους διεθνείς οργανισμούς.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ δια του Ηλία Κασιδιάρη δηλώνουν, ότι θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάργηση της συμφωνίας που εκχωρεί όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα

Οικονομολόγος-ΜΒΑ-Συγγραφέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης