Ο Μητσοτάκης πίεζε τον Αναστασιάδη να σταματήσει τις εξορύξεις κατ' εντολήν των ΗΠΑ - Βόμβες Χατζηκωστή για τον υπόγειο ρόλο του πρωθυπουργού στο Κυπριακό!

Έλληνες  13/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη είδαν το φως της δημοσιότητας για τον ύποπτο ρόλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κυπριακό. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ της, προκειμένου να προχωρήσει ο... ελληνοτουρκικός διάλογος!

Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με τον εκδότη Κωστή Χατζηκωστή, προωθούσε την ιδέα της κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου για απευθείας σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου - Τουρκίας, με ουσιαστική παράκαμψη της Κύπρου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Χατζηκωστής μετέφερε «λογοκριμένο» τον διάλογό του με τον κ. Αναστασιάδη για τους χειρισμούς στο Κυπριακό και σε ένα σημείο γράφει χαρακτηριστικά:

«Θα αποφύγω την καταγραφή χαρακτηρισμών για τον Μητσοτάκη. Κρίνω ότι έτσι προστατεύω τον Πρόεδρο από τη χρήση μη κολακευτικών λέξεων, αλλά και τον Μητσοτάκη από επίσημους χαρακτηρισμούς, που κυριολεκτικά εξευτελίζουν την πολιτική αξιότητά του στα Ελλαδοτουρκικά και κυρίως στο Κυπριακό».

Λίγες μέρες αργότερα ο κ. Αναστασιάδης προσπάθησε να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσες κάνοντας λόγο για... παρφερμηνεία των λεγομένων του, ωστόσο ο κ. Χατζηκωστής επεσήμανε πως τα όσα καταγράφηκαν στο βιβλίο του, αποτελούν επίσημη συνομιλία μεταξύ του ιδίου και του τότε Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πως όσα έγραψε, είναι «100% λόγια και λέξεις του Προέδρου Αναστασιάδη».

Ένας πρωθυπουργός κατώτερος του ιστορικού του ρόλου, προωθεί συμφέροντα των ΗΠΑ και της τουρκίας ενάντια στα δικά μας εθνικά συμφέροντα. Μία κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παρεμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία. Δημοσιογράφοι που κουκουλώνουν ειδήσεις κατά το δοκούν και αναλόγως με το πόσα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό τους από την λίστα Πέτσα. Και ένας λαός έτοιμος να παραχωρησει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα για μια ψευδαίσθηση ασφάλειας. Αυτό είναι το τοπίο που συμπληρώνει τον πίνακα της εθνικής προδοσίας.

Η μόνη λύση απέναντι στις πολιτικές της εθνικής μειοδοσίας η ψήφος στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης