Ολόκληρη η συνέντευξη-φωτιά του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα"

  03/10/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αποκλειστική συνέντευξη στην Πατριωτική Εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" παραχώρησε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Ηλίας Κασιδιάρης με αναφορές σε όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, αλλά και στη μεγάλη δυναμική που έχουν αποκτήσει οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα". Σήμερα αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας:

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Προδοτική και καταστροφική η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει το αντεθνικό έργο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Έφυγε πρόσφατα από την Χρυσή Αυγή, ίδρυσε τους Έλληνες για την Πατρίδα, είναι αγαπητός σε μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού και συνεχίζει τον αγώνα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία από άλλο μετερίζι. Επικεφαλής κόμματος, έχουν πέσει όλοι πάνω του και βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουμε αναδείξει τις δραστηριότητες του κόμματος, όπως κάνουμε με όλους. Ήρθε, όμως, η ώρα να απαντήσει στις δικές μας ερωτήσεις.

- Ηλία, απλά και καθαρά. Γιατί αποχώρησες από την Χρυσή Αυγή;

Για να δημιουργήσουμε ένα Εθνικιστικό Κίνημα πανίσχυρο, που κατάφερε να αποκτήσει άμεσα μεγάλη δυναμική και διαθέτει προοπτική και μέλλον. Μετά από μία μεγάλη εκλογική ήττα, κανένα κόμμα δεν επανήλθε στο προσκήνιο χωρίς να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές και εκλογή νέας ηγεσίας. Αυτή υπήρξε και η δική μου επιδίωξη, έγινε εκτενής διάλογος γύρω από αυτά τα ζητήματα, αλλά καταλήξαμε σε απόλυτη διαφωνία.

- Ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι που έχεις θέσει για το νέο κόμμα;

1) Δυναμική παρουσία και παρεμβάσεις για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα: ανοικτές και δυναμικές συγκεντρώσεις, όπως κάναμε στην Αθήνα για τη λαθρομετανάστευση και για την Αγία Σοφία και στην Θεσσαλονίκη, όπου αντιδράσαμε στην προδοτική κυβερνητική πολιτική «πολιορκώντας» τον Μητσοτάκη στο Βελλίδειο.

2) Στελέχωση με πρόσωπα υψηλού επιπέδου, που δίνουν άλλη προοπτική στο Κίνημα. Όπως είδατε στην πρώτη παρουσίαση των στελεχών μας, έχουμε επιλέξει ανθρώπους που έφτασαν στην κορυφή της Ιεραρχίας και γνωρίζουν άριστα τα αντικείμενα ενασχολήσεώς τους (Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Ανώτατοι Δικαστικοί, Καθηγητές Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων).

3) Θεσμικές παρεμβάσεις στα όργανα διοίκησης που το κόμμα εκπροσωπείται, δηλαδή στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, όπου διαθέτουμε εκλεγμένους εκπροσώπους σε ολόκληρη την χώρα.

4) Είσοδος στη βουλή και ανάληψη του ρόλου της μόνης Εθνικής Αντιπολίτευσης

5) Τελικός Αντικειμενικός Σκοπός η διακυβέρνηση της χώρας.

- Πότε πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμοι οι Έλληνες για την Πατρίδα για κάθοδο σε εκλογές;

Είμαστε πανέτοιμοι ακόμα και αν οι εκλογές γίνουν την επόμενη Κυριακή. Θα έχουμε πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, που θα απαρτίζονται από αξιόλογους και μάχιμους Έλληνες και Ελληνίδες.

- Είσαι υπέρ της ένωσης του πατριωτικού χώρου; Και αν ναι, με ποιους ΔΕΝ θα συνεργαζόσουν;

Είμαστε φανατικοί υπέρμαχοι της Ένωσης ΟΛΩΝ των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών. Θα συνεργαστούμε με όσους αποδέχονται τις προγραμματικές μας θέσεις για την επιβίωση του Ελληνισμού και είναι ΚΑΘΑΡΟΙ και ΕΝΤΙΜΟΙ. Στόχος μας η ΕΝΩΣΗ όλων υπό την σημαία των Ελλήνων για την Πατρίδα (και όχι η δημιουργία συνιστωσών όπως στο Σύριζα και η σύμπραξη με κόμματα-σφραγίδες). Είμαστε το πρώτο πολιτικό Κίνημα στα χρονικά που μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες από την ίδρυσή του κατάφερε να αποκτήσει τέτοια δυναμική, συγκεντρώνει χιλιάδες νέους στις ανοικτές του εκδηλώσεις και ανάγκασε τα κανάλια να το αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις (έστω και με ποσοστά πετσοκομμένα)

- Ποια είναι τα θέματα που δίνετε ξεχωριστή βαρύτητα;

1) Η βιολογική επιβίωση του Έθνους μας ενάντια στους τεράστιους κινδύνους της δημογραφικής αλλοίωσης και του λαθραίου εποικισμού

2) Η διάσωση του Ελληνικού Πολιτισμού, της Παράδοσης και της Ελληνικής Γλώσσας που απειλούνται από την παγκοσμιοποίηση, και ασφαλώς της Ορθοδοξίας μας που αντιμετωπίζει την απειλή της ισλαμοποίησης

3) Η μετατροπή της Ελλάδος σε κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.

- Πότε θα δημοσιοποιήσεις αναλυτικά το πρόγραμμα του κόμματος για εθνικά θέματα και οικονομία;

Ήδη παρουσιάσαμε βασικές πτυχές του Οικονομικού μας Προγράμματος (φορολογία, εργασία) στην Θεσσαλονίκη και επίκειται σειρά θεματικών ενοτήτων, όπως η Εθνική Άμυνα, η Εσωτερική Ασφάλεια, η καταπολέμηση της τουρκικής απειλής, το σχέδιο πάταξης της λαθρομετανάστευσης και το σχέδιο Αυτάρκεια.

- Η θέση σας για την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Άμεση απόρριψη όσων μέτρων επιβάλλει η Ε.Ε. και αντιτίθενται στο εθνικό συμφέρον. Παραμένουμε στην ευρωπαϊκή ένωση μόνο αν η Ελλάς ευνοείται και επωφελείται από αυτό το γεγονός.

- Έχετε αναπτύξει σχέσεις με το εξωτερικό; Με το ΕΛΑΜ στην Κύπρο έχουν γίνει συνομιλίες;

Διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλα τα σοβαρά και οργανωμένα Εθνικά Κινήματα της Ευρώπης και φυσικά έχουμε τακτική επικοινωνία με τα αδέρφια μας στην Κύπρο.

- Πως κρίνεις την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και 1.5 χρόνο;

Προδοτική και καταστροφική όπως και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Συνεχίζει να προδίδει την Μακεδονία, ισλαμοποιεί ολόκληρη τη χώρα, παραδίδει κυριαρχικά δικαιώματα στην τουρκία. 100% μπλε σύριζα, φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές, που αγαπούν το μπόλιασμα και μισούν τον Έλληνα και την Ελλάδα.

- Έχουμε δει ήδη μία παρουσίαση στελεχών, δύο πορείες, μία διαμαρτυρία στην πρεσβεία της Τουρκίας και άλλες συμμετοχές σε εκδηλώσεις! Ετοιμάζεις στο άμεσο μέλλον νέα παρουσίαση στελεχών ή κάτι αντίστοιχο;

Ετοιμάζουμε πολλές και σημαντικές δραστηριότητες αμέσως μετά την 7η Οκτωβρίου. Και φυσικά, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα!

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Κινήματος μπορούν να έχουν όλοι οι φίλοι και συμμαχητές μέσω της ιστοσελίδας μας ELLHNES.net και του καναλιού μου στο Youtube, που παραμένει το Νο1 κανάλι στην Ελλάδα γύρω από εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης