Οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ηλίας Κασιδιάρης στο πλευρό της εκκλησίας και των απόρων συμπολιτών μας

  25/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης οι Έλληνες για την πατρίδα και ο Ηλίας Κασιδιάρης ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα στους συμπολίτες μας. Στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην πολύπαθη Ομόνοια προσφέραμε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, νωπών λαχανικών και φρούτων. Τα αγαθά αυτά διανεμήθηκαν άμεσα στους φτωχούς και απόρους Έλληνες.

Ο πατέρας Σεραφείμ η ψυχή κάθε αγαθής και φιλάνθρωπης προσπάθειας μεριμνά επι πολλά έτη για τους συμπολίτες μας στο κέντρο των Αθηνών. Σε αυτό το τεράστιο έργο βρισκόμαστε αρωγοί με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.

Η προσφορά του κόμματός μας πραγματοποιήθηκε με τη μέριμνα του Χρήστου Μουλά προέδρου της Δ' λαϊκής αγοράς Αθηνών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας λαϊκών αγορών, στη δράση συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κυριτσόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Γιώτης και τα στελέχη μας Έλενα Κοκκάλου, Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Κοντογιανόπουλος, ανάλογες ανθρωπιστικές δράσεις λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις προσεχείς ημέρες θα τις παρουσιάσουμε από την ιστοσελίδα μας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή στέλνει σε όλους τους Έλληνες το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ενότητας, αυτές τις Άγιες ημέρες ας παραμείνουμε πιστοί στην πατρίδα την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις μας για τη διαφύλαξη και τη σωτηρία του Ελληνικού Έθνους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης