Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τίμησαν τα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών

  24/08/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία λιτή τελετή μνήμης, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" τίμησαν τα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών στο βάραθρο του Προδρόμου Αιτωλοακαρνανίας. Την περίοδο της κομμουνιστικής ανταρσίας, οι εγκληματίες του ΚΚΕ δολοφόνησαν με άνανδρο τρόπο όσους Πατριώτες της περιοχής αντιστάθηκαν στα εθνοκτόνα σχέδιά τους. Στο ξωκλήσι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ανήμερα της εορτής του, τελέστηκε τρισάγιο και κατατέθηκαν στεφάνια από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα", που σε καιρούς δύσκολους κρατούν ζωντανή την Εθνική Μνήμη.

Παρόντες ήταν και επιζήσαντες της σφαγής, Έλληνες Πατριώτες που βίωσαν την προδοτική και δολοφονική τακτική του κομμουνισμού. Εκ μέρους του κόμματος στεφάνι κατέθεσε ο παλαιός Αγωνιστής Νικόλαος Τριανταφυλλόπουλος. Το παρόν έδωσαν και οι συναγωνιστές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Διονύσιος Βαλτογιάννης.

Σήμερα, που η ΝΔ πορεύεται χέρι-χέρι με το εγκληματικό ΚΚΕ (ο Θεοδωρικάκος, δεξί χέρι του Μητσοτάκη, υπήρξε γραμματέας της ΚΝΕ) είναι καθήκον όλων των Ελλήνων να αντισταθούν στην επέλαση των εθνομηδενιστών πάσης αποχρώσεως.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης