Οι «Έλληνες» τίμησαν την μάχη του Ντολμά και τον Γρηγόρη Λιακατά!

Έλληνες  01/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα παρευρέθηκε στη νήσο Ντολμά στο Αιτωλικό Μεσολογγίου όπου απέδωσαν φόρο τιμής στον Γρηγόρη Λιακατά και τους 300 άντρες που έπεσαν ηρωικά υπερασπιζόμενοι τη νήσο και το Μεσολόγγι.

 

Εκ μέρους του συναγωνιστή και πολιτικού κρατούμενου Κώστα Μπαρμπαρούση κατέθεσε στεφάνι ο εξάδελφος του Νικόλαος Μπαρμπαρούσης. Εκ μέρους του επικεφαλής του Κινήματος Ηλία Κασιδιάρη στεφάνι κατέθεσε το στέλεχος από την Αχαΐα Σταύρος Μπιτσικόλης.

 
 

Εκ μέρους του Κινήματος κατέθεσε στεφάνι η συναγωνίστρια και στέλεχος Μαντώ Καραγιάννη.

 

Εν συνεχεία το στέλεχος του νόμου Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαος Μακρής έκανε μια ιστορική αναφορά σχετικά με την ηρωική μάχη που έδωσαν εναντίον του τουρκικού στόλου ο Γρηγόρης Λιακατάς και οι άντρες του. Οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες θα είναι πάντα παρόντες στα εθνικά μνημόσυνα τιμώντας τους ήρωες της Εθνεγερσίας του 1821 που πάλεψαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε τα σέβη μας στον δικό μας άνθρωπο στην ψυχή της Αιτωλοακαρνανίας, τον μπαρμπανίκο Τριανταφυλλόπουλο που κάθε χρόνο επιμελείται τα δάφνινα στεφάνια μας σε όλες τις τελετές μνήμης που τιμούμε και υμνούμε.

Πάντα άξιος, πάντα δυνατός ευχόμαστε.

 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης