Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα έκλεισαν τους δρόμους των λαθρομεταναστών

  19/09/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συμβολικό αποκλεισμό στα περάσματα των λαθρομεταναστών έκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη! Μέλη του κόμματος από τον νομό Καβάλας μετέβησαν στα χωριά που πλήττονται από τις ασταμάτητες ορδές των παράνομων αλλοδαπών, που καθημερινά εισβάλλουν κατά μάζες στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα νομού Έβρου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να συμπαρασταθούν στον άτυχο συμπατριώτη μας κτηνοτρόφο από τις Φέρες, που έπεσε θύμα τούρκων λαθρομεταναστών και ταυτόχρονα... καταδικάστηκε από το ανθελληνικό κράτος της ΝΔ!

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στο χωριό Πετροπηγή Καβάλας, ανήλικες Ελληνίδες δέχθηκαν επίθεση από ισλαμιστές εισβολείς. Η κοινότητα βρίσκεται επί ποδός πολέμου, καθώς καθημερινά περνάνε μέσα από την κατοικημένη περιοχή μεγάλοι αριθμοί λαθρομεταναστών που ακολουθούν το δρομολόγιο Έβρος-Θεσσαλονίκη. Το κράτος της ΝΔ συντηρεί αυτή την άθλια κατάσταση και σπεύδει να καταδικάσει όποιον άτυχο Έλληνα βρεθεί στο δρόμο αυτών των εγκληματιών και υπερασπιστεί την περιουσία του (όπως έκανε με τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες Έβρου, που καταδικάστηκε άδικα σε πολύμηνη φυλάκιση).

Η αντιπροσωπεία μας συνομίλησε με κατοίκους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και την παντελή απουσία του κρατικού μηχανισμού. Η οικογένεια Μητσοτάκη, που κονομάει χοντρά λεφτά από το λαθρομεταναστευτικό (βλέπε Αντιγόνη Λιμπεράκη, Solidarity Now κλπ) βρίσκεται πίσω από το παράνομο σχέδιο λαθραίου εποικισμού της Ελλάδος. Τοποθετήθηκε πανό στην Κοινότητα Πετροπηγής με το σύνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" και η περιοδεία συνεχίστηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Η αποδοχή των θέσεών μας από τους συμπατριώτες μας είναι τεράστια. Όσοι ενημερώνονται για την ίδρυση του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, σπεύδουν να εκδηλώσουν την υποστήριξή τους. Παρά την απόλυτη και πρωτοφανή συνωμοσία σιωπής, οι συνεχείς δράσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την επικράτεια, ενισχύουν την φωνή μας και τρομοκρατούν το ανθελληνικό σύστημα. Η επιχείρηση "μπόλιασμα και πολυπολιτισμός" που προωθείται από την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών της ΝΔ θα αποτύχει!

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης