Δεύτερη στην Ευρώπη σε ποσοστό θανάτων από Covid, η Ελλάδα- Άρθρο του Δρος Βασίλειου Αποστολίδη

  07/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του καρδιοχειρουργού Δρος Βασίλειου Αποστολίδη

Με βάση τον πίνακα που παρατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries (επιλογή γεωγραφικής περιοχής: Europe) και επισυνάπτεται στο τέλος του παρόντος άρθρου, θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την αδιαφορία των κυβερνώντων, όσον αφορά την νοσηλεία των Ελλήνων στις Εντατικές και στα Νοσοκομεία.

Με βάση τα στοιχεία του παραπάνω πίνακα, είμαστε ΔΈΥΤΕΡΟΙ στην ΕΥΡΩΠΗ με 3,58% (μετά την Βουλγαρία με 3,8%) σε ποσοστό θανάτων ανά αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μία απλή διαίρεση είναι, αλλά σίγουρα όλες αυτές οι ζωές χάθηκαν από την αδιαφορία των κυβερνήσεων όχι μόνον της Ν.Δ αλλά και των προηγούμενων γιατί δεν δημιούργησαν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, επάρκεια Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Σκορπούσαν το χρήμα των φορολογουμένων για πολιτικά οφέλη, διορίζοντας οπουδήποτε και οποτεδήποτε τους κομματικούς στρατούς τους αλλά και ίδια οφέλη ακόμη και οικονομικά.

Αν τα χρήματα που εδόθησαν στα ΜΜΕ τα έδιναν για την θωράκιση του ΕΣΥ, είναι σίγουρο ότι θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα λόγω περισσότερων γιατρών, νοσηλευτών, ΜΕΘ, αναπνευστήρων, αντί covid φαρμάκων και τέστ για ιχνηλάτηση και έλεγχο του κορωνοϊού.

Επίσης μετά το πρώτο κύμα του κορωνοϊού δεν έλαβαν ούτε καν τα στοιχειώδη μέτρα για το δεύτερο κύμα και ευρέθησαν ανοργάνωτοι και αδύναμοι στο έλεος του φονικού ιού.

Φυσικό και επόμενο ήταν να βρίσκεται η χώρα μας, στην σημερινή τραγική κατάσταση και μάλιστα αυτό να μην γίνεται ευρέως γνωστό στον Ελληνικό λαό από τους διάφορους επιστήμονες που κάποιοι εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, ώστε να μην υπάρχει πολιτικό κόστος στους υπευθύνους.

Συγκρίνοντας με τον μέσο όρο 2,28% της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένων ακόμη και φτωχών χωρών, με υποτυπώδεις πόρους για την Υγεία, που εξήλθαν πριν λίγα χρόνια από το Κομμουνιστικό μπλοκ του σιδηρού παραπετάσματος) με το ποσοστό 3,58% της Ελλάδος θα είχαμε τουλάχιστον 1.839 Έλληνες νεκρούς λιγότερους, από τις 5.051 νεκρούς μέχρι την 06/01/2021.

1839 τώρα θα ζούσαν, αυτή λοιπόν είναι η μεγάλη επιτυχία της Κυβέρνησης στον έλεγχο της πανδημίας, ότι ξεπεράσαμε πλέον σε νεκρούς, όλες τις χώρες που κυριολεκτικά αφανίστηκε, μεγάλο μέρος κάποιων πληθυσμιακών ομάδων από το πρώτο κύμα του κορωνοϊού: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ουκρανία, Σουηδία, Σκόπια, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία κ.λ.π.

Όλα τα παραπάνω είναι μία απλή μαθηματική πράξη ,η εκατοστιαία αναλογία δηλαδή το ποσοστό, του αριθμού θανάτων με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που αποδεικνύει την καταστροφή που έχει κάνει ο κορωνοϊός στην ΕΛΛΑΔΑ, λόγω της χαμηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στο Ε.Σ.Υ. παρά την αυτοθυσία που επιδεικνύουν το ελλιπέστατο αριθμητικά Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι, η έλλειψη ΜΕΘ, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και φαρμακευτικής επάρκειας αντί –Covid.

Δεν έχει βρεθεί κάποιος από τους λαλίστατους καθηγητές στα ΜΜΕ, να δείξει το μέγεθος της επέλασης του θανατηφόρου ιού και να εξηγήσει τους λόγους, τις αιτίες και τις ευθύνες των κυβερνώντων.

Κατά το μάλλον ή ήττον είναι φανερό ότι το drain brain εδώ ισχύει απόλυτα, δηλαδή έφυγαν σε άλλες χώρες πολλοί άριστοι και άξιοι επιστήμονες ιατροί, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο ιερό καθήκον της αντιμετώπισης του ιού και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών.

Ακολουθεί ο πίνακας:

Όλα τα στοιχεία έχουν αντληθεί από τον επίσημο Παγκόσμιο Ιστότοπο για τον COVID

COVID-19 CORONAVIRUS PANDEMIC

Last updated: January 06, 2021, 04:33 GMT

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης