Οι Τούρκοι απειλούν την Ευρώπη και τον πολιτισμό της

  12/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η φωτογραφία ενός Αζέρου στρατηγού, ο οποίος έκανε δημόσια το σήμα των Γκρίζων Λύκων στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Μπακού αποτυπώνει το πρόβλημα στον Καύκασο και όχι μόνο. Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις…

Η τουρκική οργάνωση τέθηκε εκτός νόμου στη Γαλλία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανάν, μετά από τη βεβήλωση αρμενικού μνημείου στη Λυών, αλλά και επεισόδια εις βάρος Αρμενίων. Στη σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, ο Γάλλος πολιτικός αναφέρει πως «το κίνημα ‘Γκρίζοι Λύκοι’ διαλύθηκε από το Συμβούλιο Υπουργών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας». Και μιλάμε εδώ για κάτι που δεν έχει ακόμα συμβεί στη Γερμανία, παρά και τα παρατράγουδα στην Αυστρία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες από τους Τούρκους σοβινιστές.

Οι Τούρκοι απειλούν την Ευρώπη και τον πολιτισμό της. Και αυτό το επισήμανε με τον τρόπο του στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου ο δεξιός Ιταλός ευρωβουλευτής της Λέγκας, Μάρκο Ντρεόστο, αναφέροντας τη δήλωση του Αρμενίου πρωθυπουργού, που είχε αποδέκτη τους Ευρωπαίους: «Αν δεν αντιμετωπίσετε τον Ερντογάν, θα βρείτε τους Τούρκους στις πύλες της Βιέννης». Πάλι δηλαδή…

Την ώρα λοιπόν που στις Βρυξέλες κάποιοι ιδεοληπτικοί προσπαθούν να «γονατίσουν» για λογαριασμό του Τζορτζ Σόρος την Ουγγαρία και την Πολωνία, για να τους επιβάλλουν κομμουνιστές δικαστές και λαθρομετανάστες, οι Τούρκοι προσπαθούν να αυξήσουν την επιρροή τους σε ζώνες μεγάλης γεωπολιτικής και γεωοικονομικής σημασίας. Οι Γερμανοί είναι προφανές πως έχουν «συμμαχήσει» με τους Τούρκους και είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν πολλά. Το κακό είναι πως προσπαθούν να επιβάλλουν και στους άλλους Ευρωπαίους την ίδια λογική. Μια λογική, που ευνοεί μόνο τα οικονομικά συμφέροντα του Βερολίνου.

Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης έχει αποτύχει παταγωδώς! Έριχνε το μπαλάκι τόσο καιρό στους Ευρωπαίους για να δεχθεί τη μία ταπείνωση μετά την άλλη. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, περί ταπεινώσεων πρόκειται. Με δεκάδες εναέριες παραβιάσεις καθημερινά, με το Oruc Reis ένα εξάμηνο να κάνει βόλτες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με την Αγία Σοφία να λειτουργεί ως τζαμί, με την επιθετικότητα του τούρκου προέδρου στο Βαρώσι, δυστυχώς η χώρα μας έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο καρπαζοεισπράκτορα του κόσμου. Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τις πολιτικές επιλογές της. Ακόμα και τώρα όμως, την ύστατη ώρα, υπάρχει λύση. Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα συνεχίσουν μέχρι τέλους την μάχη για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης