Οι λάθρο του Μητσοτάκη έκαψαν την Μόρια και εισβάλλουν στην πόλη της Μυτιλήνης

  09/09/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 5η Φάλαγγα των λαθρομεταναστών με οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού έκαψε χθες το βράδυ ολοσχερώς το hot-spot της Μόριας (που έχουν χρυσοπληρώσει με πολλά εκατομμύρια οι Έλληνες πολίτες). Η πυρκαγιά δεν ήταν τυχαία, αλλά άψογα συντονισμένη, καθώς την ίδια στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του νησιού. Οι πυροσβέστες που με μεγάλη καθυστέρηση βρέθηκαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από τους εξαγριωμένους λαθρομετανάστες.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες αλλοδαποί κινήθηκαν μαζικά προς την πόλη της Μυτιλήνης. Ο δούρειος ίππος της λαθρομετανάστευσης έχει πλέον καταλάβει την Πατρίδα μας. Η Λέσβος έχει παραδοθεί στο έλεος χιλιάδων ισλαμιστών και η κυβέρνηση είναι παντελώς απούσα. Ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος ακόμα και από τον εθνομηδενιστή ολετήρα Τσίπρα.

Τα γιουσουφάκια του Ερντογάν που παριστάνουν την κυβέρνηση (Μητσοτάκης, Μηταράκης, Κουμουτσάκος) έχουν αφήσει ένα ολόκληρο νησί του Ανατολικού Αιγαίου να καίγεται και δεν αντιδρούν. Έστελναν τα ΜΑΤ πάνοπλα για να πατάξουν τους Έλληνες πολίτες, που προειδοποιούσαν ότι θα ζήσουμε τέτοιες άθλιες καταστάσεις.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα απαιτούν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Να φύγουν τώρα από την ελληνική επικράτεια όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί. Μόνο με σκληρά μέτρα και άμεσες επιχειρήσεις μαζικής καταστολής θα σπάσει το απόστημα της ισλαμοποίησης και του αφελληνισμού.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης