Ο Εθνικισμός μας, ο Λαός και οι "Έλληνες για την Πατρίδα"

  27/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όπως κάθε μεγάλη κοσμοθεωρία, έτσι και ο Ελληνικός Εθνικισμός μας στηρίζεται σε λίγες ξεκάθαρες θεμελιώδεις αρχές, οι οποίες διαθέτουν ένα περιεκτικό νόημα. Η σαφής πληροφόρηση του λαού μας σχετικά με αυτές τις θεμελιώδεις αρχές μας, είναι βασική προϋπόθεση για την πολιτική ενότητα που απαιτείται ώστε να κατορθώσουμε την Εθνική Αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας.

Η εύκολη, η απλή αλλά και τραυματική εξήγηση για όλα τα θεμελιώδη λάθη της ελληνικής πολιτικής κατά τα τελευταία 47 χρόνια, βρίσκεται στο γεγονός ότι εμείς οι Έλληνες σταθήκαμε ανίκανοι να διευκρινίσουμε από μόνοι μας τα ζητήματα του πεπρωμένου μας. Δεν μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε ούτε ως άτομα, ούτε ως κοινωνικός οργανισμός ή ως πολιτική συλλογικότητα.

Βεβαίως μεταπολιτευτικά διαδόθηκαν και συζητήθηκαν ποικίλες ιδέες, πολλές και διάφορες ιδέες, «δεξιές», «κεντρώες» και «αριστερές», κοσμοπολίτικες και διεθνιστικές στο σύνολό τους. Στάθηκε όμως ολότελα αδύνατον να ομονοήσουμε ως λαός, σχετικά με τις βασικές αρχές μιας ενιαίας πολιτικής αντίληψης που απαιτείται στοιχειωδώς για την επιβίωση και την πρόοδο των εθνών. Κι αυτό συνέβη επειδή πολλά άτομα προσέγγιζαν συμφεροντολογικά, τις θεμελιώδεις αντιλήψεις και ιδέες που είναι αναγκαίες για την κοινωνική συνύπαρξη και την εθνική επιβίωση.

Εμείς, οι "Έλληνες για την Πατρίδα", έχουμε επανειλημμένα εξασκήσει την οξύτατη κριτική μας ενάντια σε όλες τις πτυχές της εθνοαποδόμησης. Και για τούτο ο επικεφαλής μας Ηλίας Κασιδιάρης, βρίσκεται άδικα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας από το ελλαδικό καθεστώς Μητσοτάκη.

Ο λαός ακούει το μοναδικό κάλεσμα και δείχνει το πρώτο του σκίρτημα αντίστασης. Καθημερινά όλο και περισσότερα μέλη, αντιστέκονται σε αυτήν την βάναυση λεηλασία της Πατρίδος μας. Το Κίνημά μας μεγαλώνει και το σύστημα προσπαθεί με δόλιους τρόπους, να μας θέσει εκτός "παιχνιδιού". Λογαριάζοντας χωρίς τον Ελληνικό Λαό όμως!

Μόνον ο Ελληνικός Εθνικισμός μας μπορεί να προσανατολίσει την αντίληψη του λαού μας στην αλήθεια και να συνενώσει την ιστορική και φυσική πραγματικότητα, αναβιώνοντας τα διαχρονικά παραδοσιακά εθνικά αρχέτυπα. Η ιδεολογικοπολιτική μας θεωρία θα απαλλάξει τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά, από τα δουλικά δεσμά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ως "Έλληνες για την Πατρίδα" αρνούμαστε να λειτουργήσουμε με θολές κι αόριστες θέσεις και ασαφείς έννοιες. Αντιθέτως, όντας οι μόνοι με ξεκάθαρες και σαφείς θέσεις για τα προβλήματα της Πατρίδος μας, δηλώνουμε «παρών». Για να ξαναγίνει η Ελλάδα λεύτερη και για να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας, στις επόμενες γενιές Ελλήνων!

Κωνσταντίνος Π.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης