Οι προδοτικές βόμβες Δένδια που απέκρυψαν τα πληρωμένα ΜΜΕ

  30/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παραθέτουμε αυτούσιες δύο από τις πλέον πρόσφατες δηλώσεις του αρλεκίνου Δένδια (υπουργός εξωτερικών με μάσκα ποδοσφαιρικής ομάδας δεν υπήρξε ούτε σε επιθεώρηση του Σεφερλή) για να καταλάβετε πόσο γοργά προχωρά η εθνική προδοσία:

Δήλωση 1η: "Δεν έχουμε αρνηθεί τελείως το τουρκολυβικό μνημόνιο"

Με απλά λόγια η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αρνείται τελείως (άρα αποδέχεται μερικώς) ότι τα νερά νότια της Κρήτης και οι υδρογονάνθρακες της λεκάνης του Ηροδότου ανήκουν στην τουρκία!

Δήλωση 2η (κατόπιν ερώτησης για το αν θα αφήσουμε έξω το Καστελόριζο από πιθανή συμφωνία με την Αίγυπτο): "Θα μπορούσε η πρώτη φάση να είναι μια μερική οριοθέτηση ενός τμήματος των θαλάσσιων ζωνών"

Με απλά λόγια προσπαθούν να οριοθετήσουν ΑΟΖ με την Αίγυπτο, απ΄την οποία θα εξαιρείται το σύμπλεγμα της Μεγίστης. Μέγιστη εθνική προδοσία, που ήταν βεβαίως αναμενόμενη, καθώς επί δεκαπέντε χρόνια αρνούνται να υπογράψουν το έτοιμο σχέδιο οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου, στο οποίο περιλαμβάνεται το Καστελόριζο!

Την ίδια ώρα το Barbaros κινείται προς την κυπριακή ΑΟΖ και η ελλαδική πλευρά δεν έχει προβεί ούτε στο τυπικό διάβημα διαμαρτυρίας! Έχουν απαρνηθεί τον θεσμοθετημένο ρόλο της εγγυήτριας δύναμης, που έχει η χώρα μας για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Η προδοσία και η υποταγή της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Την ίδια ώρα, τα πληρωμένα ΜΜΕ ασχολούνται με τις μάσκες του κορωνοϊού και η μάζα τρομοκρατημένη αγνοεί επιδεικτικά τα εθνικά μας θέματα!

Η λύση είναι μία: Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Για να εξαφανίσουμε την προδοσία και να ανακτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης