Οι συστημικές κυβερνήσεις ενισχύουν την λαθρομετανάστευση

  11/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Σταύρου Μπιτσικόλη

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας πολίτης πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών έχοντας στερηθεί τη δυνατότητα να έχει μια δουλειά, να μπορεί να είναι αυτάρκης και γενικότερα να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο οι συστημικές κυβερνήσεις κατόπιν εντολής των αφεντικών τους, συνεχίζουν την πολιτική ενίσχυσης της λαθρομετανάστευσης παρέχοντας αφειδώς κονδύλια υπέρ όσων εισβάλλουν από τα σύνορά μας.

Μηνιαίο επίδομα της τάξεως των 400 ευρώ, δωρεάν στέγη, σίτιση, ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της πρωτεύουσας, παροχές, wi-fi και πολλά άλλα.

Είναι γνωστό βέβαια τουλάχιστον για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο ότι όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον εποικισμό της χώρας μας από ξένους πληθυσμούς και δίνοντας τους προνόμια ώστε να έχουμε σε λίγες δεκαετίες τη σταδιακή αντικατάσταση της Ελληνικής φυλής και την μετατροπή μας σε μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα.

Εικόνες από την Αθήνα του 2021, οι οποίες πρέπει να προβληματίσουν:

Λαμβάνοντας υπόψη το μείζον ζήτημα που δεν είναι άλλο από το δημογραφικό, οι χιλιάδες αμβλώσεις ετησίως και η απουσία της Πολιτείας και η μη στήριξη της στους νέους και τις νέες του τόπου μας για να δημιουργήσουν οικογένειά είναι ολοφάνερο σε τι αποσκοπούν.

Σε όλες αυτές τις πολιτικές έρχεται να βάλει φρένο το κίνημα μας «Έλληνες για την Πατρίδα». Απέναντι σε όλο το «δημοκρατικό» τόξο από αριστερά έως δεξιά οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές με επικεφαλής του κόμματος τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ λέμε όχι στον παράνομο εποικισμό της Ελλάδος από αλλόφυλους ισλαμιστές. Η θέση του κόμματος μας είναι η εφαρμογή του νόμου με αποτελεσματικό έλεγχο για το ποιοι αλλοδαποί βρίσκονται παράνομα στη χώρα και όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να απελαθούν άμεσα. Πάταξη του λαθρεμπορίου και εν γένει της εγκληματικότητας, η οποία έχει ενταθεί κατακόρυφα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 οπότε ξεκίνησε το φαινόμενο της παράνομης λαθρομετανάστευσης. Βάζουμε τέλος στις ισλαμιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις που εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Οικονομική στήριξη στον ΕΛΛΗΝΑ και την ΕΛΛΗΝΙΔΑ με στόχο την δημιουργία οικογένειας ώστε να λύσουμε το δημογραφικό. Στηρίζουμε και ψηφίζουμε «Έλληνες για τη Πατρίδα» για να λέμε πως μπορούμε να ζήσουμε σε μια Ελλάδα δυνατή. Μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης