Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη

  25/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

''Ηλίας Κασιδιάρης: Χριστούγεννα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας''

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Tα φετινά Χριστούγεννα ο Ελληνισμός βιώνει μια μεγάλη δοκιμασία. Στην πoλυχιλιετή Ιστορία μας ξεπεράσαμε αμέτρητες και απείρως σκληρότερες από την σημερινή. Τα καταφέραμε και κρατήσαμε το κεφάλι ψηλά. Νικητές και οι υπερήφανοι ως Έλληνες δεν υποκύψαμε, γιατί παραμείναμε πιστοί στο ιερό μας τρίπτυχο: «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια». Παρ' ότι οι κήρυκες της αθεΐας και του εθνομηδενισμού σχεδιάζουν ένα μέλλον δυσοίωνο για την Ελλάδα, είναι βέβαιο πως εμείς θα είμαστε οι τελικοί νικητές. Εμείς που επιμένουμε να τηρούμε την Ελληνική Παράδοση. Εμείς που αγωνιζόμαστε για το Ελληνικό Έθνος. Εμείς που διαφυλάττουμε την Ορθόδοξη Πίστη. Εμείς που κρατάμε ζωντανή την Ελληνική Φυλή.

Εμείς οι Έλληνες για την Πατρίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που ζω αυτές τις Άγιες μέρες μέσα στη φυλακή. Έχω ξαναπεράσει αυτή τη δοκιμασία, όπως τόσοι καλοί και αληθινοί Πατριώτες, που διαχρονικά διώκονται, γιατί μάχονται ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις και την ανθελληνική εξουσία. Τέτοιες μέρες περνούν μέσα από το μυαλό και την καρδιά μου οι Άγιοι και οι Ήρωες του Ελληνισμού, που άδικα φυλακίστηκαν, γιατί αγωνίστηκαν για την Πατρίδα. Με στωικότητα αλλά και υπερηφάνια αντιμετωπίζω την δοκιμασία μου. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες, πότε η Ελευθερία δίχως θυσίες. Έτσι και εγώ, ματώνω καθημερινά ως απλός στρατιώτης στον διαχρονικό αγώνα για την Ελλάδα και την Ελευθερία.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και μακροημέρευση. Προπαντός πίστη στην Ελλάδα και στον αγώνα για το μέλλον αυτού του τόπου. Να είστε δυνατοί και να περάσετε τις ημέρες αυτές μαζί με τις οικογένειές σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Μια χαρά που εγώ έχω απωλέσει προσωρινά, καθώς πληρώνω το τίμημα του δίκαιου αγώνα ενάντια στην άδικη, διεφθαρμένη και αντεθνική εξουσία.

Εύχομαι σε όλους τους '' Έλληνες για την Πατρίδα '' Υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και προπαντός νίκες υπέρ της Ελλάδος!

Καλά Χριστούγεννα!

Ηλίας Κασιδιάρης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης