ΟΧΙ στην επίσκεψη Ερντογάν - ΟΧΙ στη νέα εθνική υποδούλωση

Έλληνες  03/12/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η επίσκεψη Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου αποτελεί ακόμη ένα βήμα για την εμπέδωση της ενδοτικής πολιτικής, επομένως δεν θα έπρεπε να έχει συμφωνηθεί η πραγματοποίησή της. Κι όμως, όχι μόνο θα λάβει χώρα, αλλά ήδη αξιοποιείται από τους κυβερνώντες της ΝΔ για να στοιχειοθετήσουν το αφήγημα της «θετικής ατζέντας».

Πέφτει, λοιπόν, το βάρος στην ίδια την Κοινωνία και τον Ελληνικό Λαό να εγγυηθεί τις πραγματικές «κόκκινες γραμμές», μη επιτρέποντας την παραμικρή υποχώρηση στις τουρκικές απαιτήσεις. Βασική προϋπόθεση αποτελεί στο να μπουν εμπόδια στην εν κρυπτώ και εν πολλοίς ιδιωτική -μη υποκείμενη σε κανέναν κοινοβουλευτικό έλεγχο και πέραν των ορίων των εθνικών γραμμών- εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ασκείται από τους έμπιστους αρμόδιους υπουργούς «ειδικών αποστολών», Γιώργο Γεραπετρίτη και Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Ενάντια στο «μασάζ» για «πάση θυσία ήρεμα νερά» να επιμείνουμε πως είναι αδιέξοδη η πολιτική του κατευνασμού, αναδεικνύοντας ως κρίσιμο στοιχείο ισχύος την προετοιμασία, την ενημέρωση και το φρόνημα της Κοινωνίας, βάζοντας τις βάσεις για μια άλλη στρατηγική ανάκτησης βαθμού κυριαρχίας, που θα αντιτάσσει στον διαχρονικά παρόντα τουρκικό επεκτατισμό την αποτρεπτική ισχύ και την πολιτική αποφασιστικότητα της Πατρίδας και του Λαού, που σήμερα θυσιάζονται και αδυνατίζουν συστηματικά κατ’ εντολή των «συμμάχων».

ΟΧΙ στην επίσκεψη Ερντογάν - ΟΧΙ στις Πρέσπες του Αιγαίου που ετοιμάζονται - ΟΧΙ στη νέα εθνική υποδούλωση.

Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης