Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ευγνωμονούντες

Έλληνες  26/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

Ευχαριστούμε την τραγική κυβέρνηση των αχρήστων – αρίστων του κυρίου Μητσοτάκη καθώς και τον εσμό των πολιτικάντηδων της δήθεν αντιπολίτευσης για:

– Την προβολή που κάνουν στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, με όλα αυτά τα αντισυνταγματικά και εξωπραγματικά φληναφήματα για τον δήθεν αποκλεισμό του από τις εκλογές. Όλοι ήξεραν ότι η ελεύθερη φωνή του Ηλία Κασιδιάρη θα ακουγόταν στεντόρεια στη επόμενη βουλή. Τώρα οι “έξυπνες κινήσεις” ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, κατάφεραν αυτή η φωνή να χειροκροτείται από αρκετές δεκάδες βουλευτών.

– Τις απτές αποδείξεις που μας παρέχουν, ότι οι αγνοί Έλληνες Πατριώτες έχουν πληγώσει θανάσιμα το θηρίο της παγκοσμιοποίησης. Έτσι αυτό, αδιαφορώντας πλέον για τα πάντα, πετώντας κάθε προσχηματικό προσωπείο (δημοκρατία, Σύνταγμα, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ), δίνει την έσχατη απέλπιδα μάχη του, με ότι μέσον διαθέτει.

– Το ότι δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το καταστατικό του ΚΚΕ και έτσι αν τυχόν ψηφίσουν αυτόν τον αντισυνταγματικό νόμο – έκτρωμα θα αποκλείσουν το αριστερό δεκανίκι του Συστήματος από τις εκλογές. Πλέον συγκεκριμένα το καταστατικό του “τιμημένου”, κατά τον κ. Μητσοτάκη, ΚΚΕ (σ.σ. Ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, στις 14 Απριλίου 2013) αναφέρει επί λέξει: «Το ΚΚΕ … είναι επαναστατική οργάνωση εθελοντών ομοϊδεατών και αγωνίζεται για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής - κομμουνιστικής κοινωνίας. …Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. …Στην οργάνωση, λειτουργία και δράση του για την υλοποίηση των υψηλών αυτών σκοπών, … εμπνέεται από την πρώτη ιστορική απόπειρα εργατικής εξουσίας, την Παρισινή Κομμούνα (1871), πολύ περισσότερο από την πρώτη νικηφόρα Σοσιαλιστική Επανάσταση στη Ρωσία τον Οκτώβρη του 1917.» Εμπνέεται δηλαδή από μία από τις μεγαλύτερες εμφύλιες σφαγές στην παγκόσμια ιστορία, κατά την οποία μάλιστα δολοφονήθηκαν, εν ψυχρώ, όλα τα μέλη της τσαρικής οικογένειας, ακόμα και τα μικρά παιδιά.

– Που καταδεικνύουν στον Ελληνικό λαό ποιος είναι ο μοναδικός φόβος αυτής της άθλιας κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας, η οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία μας σε ένα οικονομικό, ψυχικό και πνευματικό έρεβος. Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο τρόμος των “αρχιτεκτόνων” της δυστοπικής μας κοινωνίας είναι μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι σίγουρο πλέον ότι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες αφυπνίζονται. Συνειδητοποιούν ότι δεν «είναι όλοι ίδιοι». Απλώς όλα τα συστημικά κόμματα είναι συνένοχα στη διαφθορά, στις εθνικές προδοσίες, στα σκάνδαλα κλπ. Τα «έχουν βρει» μια χαρά μεταξύ τους και απλώς έχουν κάποιες θεατρινίστικες αντιπαραθέσεις στη βουλή και στα τηλεοπτικά παράθυρα, σαν τη σημερινή «πρόταση δυσπιστίας» με προδικασμένο αποτέλεσμα. Όλο το Σύστημα ομονοεί όταν πρόκειται να κτυπήσει, με αθέμιτα κυρίως μέσα, το μοναδικό Κόμμα που αγωνίζεται ειρηνικά για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταλαβαίνουν ότι σήμερα κινδυνεύει η ύπαρξή μας σαν Έθνος, βιολογικά, ηθικά και πνευματικά. Θα ξεφύγουν από τα μικροπολιτικά συμφέροντα. Θα κλείσουν τα αυτιά τους στην προπαγάνδα. Στην κάλπη, τους προσφέρεται η μοναδική επιλογή να σταματήσουν να δολοφονούν το μέλλον των παιδιών τους. Θα βγουν από το παραβάν, κρατώντας στο χέρι τους το ψηφοδέλτιο με την εικόνα του Αρχαίου Έλληνα Οπλίτη. Γράφει Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, υπογραμμισμένο από το αρχαιοελληνικό δόρυ, που υπερασπίσθηκε για πολλούς αιώνες την Ελευθερία μας. Αποφασιστικά θα ρίξουν στην κάλπη αυτό το ψηφοδέλτιο.

Στις επερχόμενες εκλογές, οι Έλληνες με την ψήφο τους, αποφασίζουν να βρίσκεται στη βουλή ένα πανίσχυρο Εθνικό Κόμμα, αμείλικτο ενάντια στη διαφθορά και στον εθνομηδενισμό ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης