Σοκ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 5χρονο κορίτσι

  13/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 3 μέρες αφότου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας άρθρο με τίτλο: «Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα των αλλοδαπών» και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο 09/01/2021, 20χρονος Πακιστανός επεχείρησε να βιάσει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5 ετών (!!!) σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί.

Ο διεστραμμένος αυτός εγκληματίας, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, εργαζόταν στον ιππικό όμιλο και αφού ξεμονάχιασε το παιδί προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Το παιδί σε σοκ πήγε στην μητέρα του και της εξιστόρησε το περιστατικό. Αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο 20χρονος βρισκόταν στη χώρα μας έχοντας υποβάλει αίτημα για διεθνή προστασία.

Έχει καταστεί σαφές ότι οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται τελείως απροστάτευτοι από την πολύ μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας. Μόλις την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έγινε ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο με πιστολίδι μεταξύ Αλβανών στον Νέο Κόσμο, σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας της χώρας μας, ενώ σε μικρή απόσταση έπαιζαν μικρά παιδάκια. Τα επιχειρησιακά σχέδια που εκπονεί το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως δεν έχουν καμία σχέση με την διασφάλιση της προστασίας του πολίτη, αλλά περιορίζονται στην εξυπηρέτηση των κυβερνητικών σχεδίων για περιορισμό των Ελλήνων στα σπίτια τους, για επιβολή προστίμων λόγω παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας ή λόγω τέλεσης αγιασμού των υδάτων κλπ.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό ότι στην χθεσινή του συνέντευξη ο μοιραίος Πρωθυπουργός Μητσοτάκης προσπάθησε να παρουσιάσει μία εντελώς εξωραϊσμένη εικόνα της κοινωνίας μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης