ΣΟΚ στην Καλαμάτα: Σεξουαλικές επιθέσεις από 24χρονο Σουδανό

  29/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νεαρές γυναίκες σε δρόμους στο κέντρο της Καλαμάτας φέρεται να παρενοχλούσε ένας 24χρονος Σουδανός, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει το απόγευμα της Τρίτης. Ο 24χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, ενώ το Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Όπως αναφέρουν οι διωκτικές Αρχές ο συλληφθείς το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες, ηλικίας 30-35 ετών. Η μία από αυτές δούλευε σε μαγαζί στην περιοχή του κέντρου και οι άλλες δύο καταγγέλλουσες ήταν περαστικές, ενώ τα περιστατικά φέρονται ότι συνέβησαν στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια στις 6.30 και στις 7 το απόγευμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Αρχές δεν αποκλείουν να παρενόχλησε περισσότερες γυναίκες οι οποίες δεν το έχουν ακόμη καταγγείλει. Κάποιες γυναίκες πάντως ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook προειδοποίηση για όλες τις νεαρές γυναίκες να προσέχουν όταν κυκλοφορούν στα στενά γύρω από την πλατεία στο κέντρο της Καλαμάτας, γιατί “ένας νεαρός άνδρας, ψηλόλιγνος, σκουρόχρωμος με πολύ σπαστά αγγλικά παρενοχλεί κοπέλες”.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουσα ανέφερε ότι “εμένα με ακολούθησε μέχρι πιο πέρα από το περίπτερο που τον είδα και μου ζήτησε σεξ με πιεστικό τρόπο, ενώ μια κοπέλα την πλησίασε, μέχρι και την ακούμπησε με σεξουαλικό τρόπο”.

Έλληνες για την Πατρίδα! Είναι εθνική ανάγκη!

ΠΗΓΗ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης