Οργή Ελλήνων στην πλατεία Βικτωρίας! Ηλίας Κασιδιάρης: "Να φύγουν οι λαθρομετανάστες"

  26/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία οργισμένη ανακοίνωση οι Έλληνες της πλατείας Βικτωρίας, του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Αμερικής απάντησαν στο σχέδιο εποικισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη:

"Με το παρόν δελτίο τύπου καταγγέλλουμε όλους τους «ευαίσθητους» που για μία ακόμη φορά γέμισαν την πλατεία Βικτωρίας λαθρομετανάστες, προκειμένου να εκβιάσουν καταστάσεις. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τους διαχειριστές του μεταναστευτικού, οι οποίοι αντί να λύσουν το πρόβλημα το μεγεθύνουν. Προφανώς όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει ότι η πλατεία Βικτωρίας και η περιοχή πέριξ αυτής, το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα γενικότερα, δεν είναι μία ακατοίκητη αλάνα, για να παίζουν οι ΜΚΟ και οι πελάτες τους, ούτε οι αυτόκλητοι προστάτες όλων όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα και απαιτούν δικαιώματα που δεν απαιτούν στις δικές τους χώρες.

Η πλατεία Βικτωρίας έχει κατοίκους, έχει επιχειρήσεις, επαγγελματίες, πανεπιστήμια και εμπορικά καταστήματα. Όλως περιέργως όλη αυτή η δραστηριότητα των νόμιμων κατοίκων και επαγγελματιών αποσιωπάται, παρακάμπτεται, αγνοείται και εντέλει πολεμάται τόσο σε κρατικό όσο και σε παρακρατικό επίπεδο. Είναι πασιφανές ότι τα δέκα τελευταία έτη οι νόμιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής δέχονται ένα ανελέητο πογκρόμ από γνωστούς και «άγνωστους» προκειμένου να περάσει η περιοχή σε χέρια επιτηδείων, που θησαυρίζουν από την καταστροφή μας.

Τους τελευταίους μήνες και ενώ η κυβέρνηση πολυδιαφημίζει τις δράσεις της όσον αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού, η δική μας ζωή έχει γίνει κόλαση, καθώς ο αριθμός των διαμερισμάτων με υπερπληθώρα λαθρομεταναστών ή αιτούντων ασύλου ή απροσδιορίστου κατάστασης, έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Διαμερίσματα – τσαντίρια στην κυριολεξία φυτρώνουν σε πολυκατοικίες και γειτονιές και μας αναγκάζουν να συμβιώσουμε με απολίτιστες και αναξιοπρεπείς καταστάσεις ή να φύγουμε ξεπουλώντας τα σπίτια μας σε κοράκια.

Καταγγέλλουμε τον Δήμο της Αθήνας, γιατί έχει επιλεκτική όραση και ακοή και δίνει βήμα ΜΟΝΟ σε όσους βλέπουν την περιοχή ως αλάνα και καταυλισμό. Αυτούς που ανησυχούν για τα δικαιώματα των παιδιών των προστατευομένων τους θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλα παιδιά, που ζουν εκεί πολύ περισσότερα χρόνια από τις οικογένειες που οι «ευαίσθητοι» κουβάλησαν προχτές. Παιδιά που έχουν αποκλειστεί από κάθε δημόσιο χώρο, παιδιά που δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο της γειτονιάς τους, παιδιά που δέχονται τον ρατσισμό των φιλοξενούμενων τους συνεχώς, παιδιά που δεν μεγαλώνουν σαν παιδιά, αλλά με τον φόβο, με την βρώμα, με την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, την αλητεία και με ερεθίσματα λες και γεννήθηκαν και ζουν στην Καμπούλ. Και αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα.

- Καταγγέλλουμε για ρατσισμό, για πογκρόμ εναντίον μας, για φασισμό και για τραμπουκισμό τους επαγγελματίες του μεταναστευτικού, οι οποίοι ασελγούν εις βάρος μας εδώ και μία δεκαετία.

- Καλούμε την Πολιτεία να ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ του 6ου Δ.Δ. από τις ΜΚΟ και τους φιλοξενούμενους τους.- Καλούμε την Πολιτεία να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ, το οποίο έχει μετατρέψει περιοχές σε καταυλισμούς και την ζωή μας σε κόλαση.- Καλούμε την Πολιτεία να ελέγξει ένα προς ένα όλα τα κτίρια, διαμερίσματα, δομές, για να δει ποιος τα διαχειρίζεται και ποιοι μένουν μέσα σε αυτά.- Καλούμε την Πολιτεία να σταματήσει να κάνει το 6ο Δ.Δ. στρατηγείο της διακίνησης ανθρώπων και Μόρια"

Επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας ΒικτωρίαςΕπιτροπή κατοίκων Αγίου ΠαντελεήμοναΕπιτροπή κατοίκων πλ. Αμερικής

Ολόθερμη στήριξη από τον Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Δημοτική μας Παράταξη στηρίζουν ολόθερμα τον αγώνα των Ελλήνων κατοίκων των πολύπαθων συνοικιών της Αθήνας. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εκφράσουμε εκ νέου τα αιτήματά τους για μία Αθήνα Ελληνική.

Για την ιστορία δημοσιεύουμε μία ομιλία που έλαβε χώρα πριν από 4 χρόνια, επί κυβέρνησης Σύριζα και δημαρχίας Καμίνη, όταν φωνάζαμε για να γίνουν πράξη τα ίδια ακριβώς αιτήματα. Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η ΝΔ είναι ο μπλε Σύριζα και ο Μπακογιάννης ένας νέος Καμίνης, που έχει στόχο την ισλαμοποίηση της Αθήνας. Έχει ενδιαφέρον, σημειολογικά, η ταύτιση Μπακογιάννη-Καμίνη ακόμα και στη γελοιότητα της "αποχώρησης" την ώρα που παίρνει τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης