Σε τουρκικό κλοιό ξανά το Καστελόριζο, ανίκανη να αντιδράσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  11/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

O παράκτιος σταθμός της Αττάλειας στην Τουρκία εξέδωσε σήμερα νέα Navtex, και μάλιστα την ημέρα που ο πρόεδρος της Αιγύπτου επισκέπτεται την Ελλάδα. Σύμφωνα με την τουρκική Navtex, οι έρευνες του Oruc Reis θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα της 23ης Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Militaire.gr οι Τούρκοι δεσμεύουν μία πολύ μεγάλη περιοχή που ξεκινά από τη Ρόδο και φθάνει μέχρι την περιοχή δυτικά της Κύπρου. Σύμφωνα με τον χάρτη, οι Τούρκοι εξακολουθούν να μην “σπάνε” το όριο του 28ου μεσημβρινού.

Η ελληνική κατ' ευφημισμόν κυβέρνηση για ακόμα μία φορά περιορίστηκε στην πολιτική των...έντονων διαβημάτων, και των αντι-navtex. Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο φοβική και πόσο δουλική είναι. Φοβική προς την τουρκία και δουλική προς την ευρωπαϊκή οικονομική ελίτ και την Μέρκελ.

Η θέση των "Ελλήνων για την Πατρίδα" είναι σαφής και αδιαπραγμάτευτη:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον συναγωνιστή Χαράλαμπο Γιώτη, ο επικεφαλής του κινήματός μας Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε πως η μόνη απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα είναι μια εθνική κυβέρνηση, έτοιμη να εφαρμόσει ένα εθνικό σχέδιο για την εξωτερική μας πολιτική, με ανακήρυξη ΑΟΖ, και δυναμικές απαντήσεις στην Τουρκική προκλητικότητα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης