Τουρκική ΜΚΟ κατά Ηλία Κασιδιάρη με κονδύλια της ΕΕ!

  30/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαβάστε πού διοχετεύονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και φρίξτε!

Τα παπαγαλάκια της ΝΔ υποστηρίζουν ότι η ΕΕ θα μας σώσει από την τουρκική απειλή.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι η ΕΕ χρηματοδοτεί κάθε χρόνο μία τουρκική ΜΚΟ προκειμένου να συντάσσει την ετήσια έκθεση για την Ισλαμοφοβία στην Ευρώπη!

Η ΜΚΟ ονομάζεται SETA (Ίδρυμα Πολιτικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών), εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και επικεφαλής της είναι οι τούρκοι πολιτικοί επιστήμονες Enes Bayraklı και Farid Hafez.

Η ΕΕ από το 2015 μέχρι σήμερα χρηματοδοτεί την ιστοσελίδα της SETA, όπως επίσης την ψηφιακή και την έντυπη έκδοση της εν λόγω ΜΚΟ με τίτλο: «Ετήσια Έκθεση για την Ισλαμοφοβία στην Ευρώπη».

Η έκθεση αυτή για το έτος 2018, περιέχει ειδική μνεία σε δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης για την συμμετοχή του στις 4 Μαρτίου 2018 σε συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά της υποβάθμισης του μαθήματος των Θρησκευτικών:

«Ηλίας Κασιδιάρης, Βουλευτής Χρυσής Αυγής: “Σήμερα είμαστε στα Προπύλαια: Ενάντια στα καινούρια βιβλία των Θρησκευτικών, που προωθούν τον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση.”

Σε άλλο σημείο, γίνεται αναφορά (με ανακρίβειες βέβαια) στην συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στις 6 Μαρτίου 2018.

Με απλά λόγια, η ΕΕ χρηματοδοτεί εδώ και χρόνια έναν μη ευρωπαϊκό οργανισμό, την Seta, προκειμένου να φακελώνει και να ασκεί προπαγάνδα κατά Ευρωπαίων πολιτικών.

Κατά τ’ άλλα, το 2010 η ΕΕ δεν διέθετε επαρκή κονδύλια προκειμένου να στηρίξει την ελληνική οικονομία ώστε να μην χρειαστεί να εφαρμοστούν τα καταστρεπτικά μνημόνια!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης