Σουρωτήρι τα σύνορα και επί Νέας Δημοκρατίας: Tροχαίο με λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη!

  05/08/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μητσοτάκης μετατρέπει ολοταχώς την Ελλάδα σε ισλαμική μπανανία. Τα σύνορα είναι σουρωτήρι και στρατιές λαθρομεταναστών εισβάλλουν καθημερινά στη χώρα! Τα "ακροδεξιά" παπαγαλάκια και υπαλληλάκια της ΝΔ έχουν ξαμοληθεί στην τηλεόραση και το διαδίκτυο και μας φλομώνουν στο ψέμα ότι δήθεν έκλεισαν τα σύνορα. Τα γεγονότα τους διαψεύδουν καθημερινά. Σύμφωνα με τα συστημικά μέσα:

"Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θάνατο επτά ανθρώπων και τον τραυματισμό των υπολοίπων στην Αλεξανδρούπολη. Στις 4 Αυγούστου είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων"

Οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν σε όλη την επικράτεια, περνάνε με άνεση τα σύνορα, και στη συνέχεια διαχέονται σε όλη την ενδοχώρα, όπου τους στεγάζει δωρεάν η συμμορία Μητσοτάκη με όλες τις ανέσεις και εις βάρος των Ελλήνων. Όπως έγραψε σήμερα στο twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης, μόνη λύση να επιστρέψει δυναμικά στη βουλή η φωνή της εθνικής αντίστασης με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Σήμερα στη βουλή είναι όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα και ο Μητσοτάκης, αγκαλιά με τον Βελόπουλο, και όλους τους εθνοπροδότες κάνουν δεξιώσεις, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων. Δείτε το βίντεο από μία - εκ των πολλών - δυναμικότατων παρεμβάσεων του Ηλία Κασιδιάρη ενάντια στο σύστημα που ισλαμοποιεί την Ελλάδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης