Τρέμουν ακόμα και την φωτογραφία του.

  15/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ, προκαλούν οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι του κινήματός μας σε όλη την Ελλάδα. Παρά την σφοδρή πολεμική που δέχονται από το κράτος και τις τραμπούκικες πρακτικές από το παρακράτος, όχι μόνο στέκονται στου ύψος τους με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, αλλά κυριολεκτικά ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι συνιστώσες του πολιτικού κατεστημένου της χώρας διαγωνίζονται σε αθλιότητα, αλλά πραγματικά την τελευταία χρονική περίοδο ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Αυτή την φορά αποφάσισαν αυθαίρετα καταργώντας κάθε έννοια νομιμότητας και ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, να αποβάλλουν τους περιφερειακούς μας συμβούλους σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας εντελώς παράνομα τέθηκε θέμα αποπομπής (!!!) του περιφερειακού μας συμβούλου Χαράλαμπου Γιώτη με αιτιολογία την πρωτόδικη απόφαση της πολύκροτης δίκης. Η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης για την Στερεά Ελλάδα υπήρξε θυελλώδης. Στο περιφερειακό συμβούλιο που ακολούθησε, ο συναγωνιστής Γιώτης αποδόμησε ένα προς ένα τα "επιχειρήματα" της περιφέρειας, και λίγη ώρα μετά έδειξε σε όλους σε ένδειξη διαμαρτυρίας την φωτογραφία του επικεφαλής του κινήματός μας,Ηλία Κασιδιάρη προκαλώντας...αναφυλακτικό σοκ στους εθνομηδενιστές και τους μπολσεβίκους

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο στο 07:32 λεπτό:

Ολόκληρη η τοποθέσηση του συναγωνιστή στο 08:16 λεπτό του βίντεο:

Την σκυτάλη από τον συναγωνιστή Χαράλαμπο Γιώτη, πήρε η συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της 16ης /12-11-2020 Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  Θεσσαλίας, της τρίτης μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας με τηλεδιάσκεψη ,ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου απέβαλε την Μαρία Μπίλλη, περιφερειακή Σύμβουλο και στέλεχος του Κινήματος "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ " από την τηλεδιάσκεψη, εξαιτίας της ανάρτησης φωτογραφίας του Επικεφαλής μας Ηλία Κασιδιάρη στο προφίλ της κ.Μπίλλη.

Κυριολεκτικά πανικόβλητοι, σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων των κομμάτων ολόκληρου του "  δημοκρατικού τόξου " αλάλαζαν με την εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη στην οθόνη, πρωτοστατούντος του εκπροσώπου του ΚΚΕ  ( Λαϊκή Συσπείρωση) αλλά και των παρατάξεων που υποστηρίχθησαν από το ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι προτροπές - φωνασκίες- τους ήταν τόσο έντονες και επιτακτικές ως προς το προεδρείο και την παράταξη της πλειοψηφίας ( Νέα Δημοκρατία) έτσι ώστε δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά της ώρας μέχρι να αποκλειστεί και επισήμως  η Περιφερειακή Σύμβουλος από την τηλεδιάσκεψη.

Είχε προηγηθεί δημόσια απαίτηση του Προέδρου του Περιφ. Συμβουλίου να αποσυρθεί η φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη ,απαίτηση η οποία απορρίφθηκε αμέσως από την Μαρία Μπίλλη.

Έντρομοι  και πανικόβλητοι  οι Νεοδημοκράτες άγονται και φέρονται από τους συντρόφους του ΚΚ€  σε μία αγαστή μεταξύ τους συνεργασία για την ευόδωση ανθελληνικών σχεδίων εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Έντρομοι και πανικόβλητοι απέβαλαν από την τηλεδιάσκεψη την Εθνικίστρια Σύμβουλο οι Νεοδημοκράτες οι οποίοι φοβήθηκαν μία φωτογραφία.

Αυτή του Επικεφαλής μας  Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φέρνει τρόμο ακόμη και ως Πολιτικός Κρατούμενος.

Ας αναλογιστούν οι εχθροί του Έθνους ότι ο χειρότερος φόβος τους θα γίνει πραγματικότητα.

Οι συναγωνιστές, με το θάρρος κι την μαχητικότητά τους, στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και ο Ηλίας Κασιδιάρης όχι μόνο θα είναι στην επόμενη Βουλή αλλά θα καθορίσουν με την παρουσία τους το σύγχρονο πολιτικό γίγνεσθαι στα χρόνια που έρχονται.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης