Ερώτηση Χ. Γιώτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο για Covid-19

  13/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτο !!!

Μετά τον ίδιο τον σύμβουλο της κυβέρνησης τον κύριο Τσιόδρα που παραδέχτηκε ότι αλλοιώνουν τον αριθμό θανάτων από Covid 19, μία ακόμη παραδοχή αλλοίωσης του αριθμού των θυμάτων από ΚΟΡΩΝΟΙΟ έρχεται να προστεθεί στα επικίνδυνα παιχνίδια που κάνει η κυβέρνηση στο τεράστιο αυτό θέμα υγείας.

Στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος και από τα πιο επίσημα χείλη, από τον κύριο Τοουλιά - υπεύθυνο υγείας της περιφέρειας Στ. Ελλάδος - και μετά από ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Γιώτη, έγινε παραδοχή ότι εντάσσονται στα θύματα του Covid 19.

Υπερήλικες ακόμα και 92 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ο δε μέσος όρος ηλικίας των θυμάτων, όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Τοουλιάς, είναι πλέον των 71 ετών.

Στη συνέχεια επίσης μετά από ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Γιώτη, έγινε ακόμα μία πιο απίστευτη παραδοχή:

Δεν υπάρχουν στοιχεία, έστω για την τελευταία πενταετία, του αριθμού των θυμάτων από κοινή γρίπη, ώστε να συγκριθούν αυτά με τον αριθμό των θυμάτων από τον Covid 19 στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020.

Πώς λοιπόν κύριοι μιλάτε για πανδημία !!! Όταν δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συγκρίνετε τον αριθμό των θυμάτων από Covid19, με τα θύματα της απλής γρίπης των προηγούμενων ετών.

Εάν τα θύματα της απλής γρίπης των προηγούμενων ετών, είναι πολύ περισσότερα από τον Covid 19, με ποια δικαιολογία τον χαρακτηρίσατε ως πανδημία ;

Ο ΠΟΥ καθορίζει συγκεκριμένα νούμερα και ποσοστά για να χαρακτηριστεί μία ασθένεια ως πανδημία.

Για ποιο λόγο και με ποιο σκοπό καταστρατηγείτε ακόμα και τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης