Τρίτο κόμμα με 5,4% οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στη δημοσκόπηση του zougla.gr

  18/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ραγδαία άνοδος του κόμματός μας "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" που έχει επισήμως καταγραφεί με τις εγγραφές 20 χιλιάδων και πλέον νέων μελών, αναδεικνύεται και από την διαδικτυακή δημοσκόπηση του Zougla. gr. Στην έρευνα αυτή με το εξαιρετικά μεγάλο δείγμα των 4.500 συμμετεχόντων, το κόμμα μας καταλαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 5,4%. Αφήνουμε πίσω μας το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, ενώ ο Βελόπουλος μένει εκτός βουλής.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "Τεράστιες διαρροές από Νέα Δημοκρατία και Βελόπουλο προς το κόμμα Κασιδιάρη"

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι απεγκλωβίζονται χιλιάδες πατριώτες ψηφοφόροι από την εθνομηδενιστική ΝΔ και το κόμμα με τις κηραλοιφές. Σημειώνει επί λέξει η έρευνα του zougla.gr:

"Aξιοσημείωτο ποσοστό που του επιτρέπει την είσοδο στο Κοινοβούλιο συγκεντρώνει το νεοϊδρυθέν κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με το 5,4% που επιτυγχάνει αθροίζει παλαιούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που τον ακολουθούν, καθώς και περίπου το 25% των ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναδεικνύεται δηλαδή κυρίαρχος εκπρόσωπος της ελληνικής Άκρας Δεξιάς".

Και συνεχίζει:

"Το κυβερνητικό κόμμα παρουσιάζει διαρροές προς τα ακροδεξιά και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη της τάξης του 6,4% και προς τον ΣΥΡΙΖΑ (7,7%). Μία πολύ μικρή διαρροή παρατηρείται από τη ΝΔ προς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, που δεν ξεπερνά το 1,2% και το οποίο δεν προσδίδει τίποτε στην Ελληνική Λύση, που τροφοδοτεί με το 25% των ψηφοφόρων της το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη (δείτε το παρακάτω γράφημα)"

Διαβάστε όλη την έρευνα εδώ: https://www.zougla.gr/politiki/article/se-apostasi-asfalias-i-nea-dimokratia

Όλα τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι το κόμμα μας "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, αναδεικνύεται σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη και εισέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαιρέτισε τις εξελίξεις αυτές με ανάρτησή του στο twitter:

Τρίτο κόμμα με 5,4% οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στην δημοσκόπηση του zougla gr Τίποτα δεν μας σταματά! Όλοι ενωμένοι για την Ελλάδα!

https://twitter.com/IliasKasidiaris/status/1273570154727616512


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης