Πανικός σε Μαξίμου και δύο Υπουργεία για τον Ηλία Κασιδιάρη

Έλληνες  05/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία εμετική ανάρτηση προσπάθησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραπληροφορήσει και να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη με αφορμή την πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή.

Ο Μητσοτάκης μίλησε για "εχθρούς της Δημοκρατίας".

"Εχθρός της Δημοκρατίας" όμως, δεν είναι άλλος από τον ίδιο και την Κυβέρνησή του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του κλείνουν στη φυλακή αθώους ανθρώπους, επιβάλλουν Οργουελικά μέτρα γενικού εγκλεισμού, απαγορεύουν στους πολίτες να κυκλοφορούν ελεύθερα, καταστρέφουν την οικονομία οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και την φτωχοποίηση, προωθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, χρωστάνε 250 και πλέον εκατ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα από τραπεζικά δάνεια που τελικά τα φορτώθηκε ο ελληνικός λαός, έχουν αφήσει ανεξέλεγκτη την εγκληματικότητα, υποθάλπουν τον "μπολιασμό" της Ελλάδος με λαθρομετανάστες και ξεπουλούν την εθνική κυριαρχία σε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς.

Εκτός αυτού, άπαντες γνωρίζουν ότι τον Ηλία Κασιδιάρη δεν τον τιμώρησε η "Δικαιοσύνη", αλλά ένα παραδικαστικό κύκλωμα επίορκων δικαστών οι οποίοι ενήργησαν κατόπιν εντολών του Μαξίμου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πρωτόγνωρο για Ευρωπαϊκή χώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να παραδέχεται δημόσια και ανερυθρίαστα ότι η Κυβέρνησή του περνάει νόμους που έχουν σαν σκοπό να θέσουν τους πολιτικούς της αντιπάλους "στο περιθώριο της πολιτικής ζωής". Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα τίθενται τέτοιου είδους νομοθετικοί περιορισμοί στην συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές. Μοναδικός κριτής των πολιτικών σχηματισμών, μπορεί να είναι ο λαός ο οποίος πρέπει να αφήνεται να εκφράζει ελεύθερα τη θέλησή του. Κανένας άλλος.

Φυσικά, ο Μητσοτάκης θα αποτύχει οικτρά στην αντισυνταγματική του προσπάθεια να θέσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο περιθώριο. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ήδη εισέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, ενισχύουν διαρκώς τη θέση τους και θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν για πολύ καιρό. Θα δώσουν το παρών ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις επόμενες εκλογές με πλήρη ψηφοδέλτια και αξιολογότατα στελέχη. Τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα καταδεικνύουν με σαφήνεια ότι στις επερχόμενες εκλογές το κόμμα μας θα επιτύχει την θριαμβευτική είσοδό του στη Βουλή.

Εις ό, τι αφορά τα πολιτικά δικαιώματα του Ηλία Κασιδιάρη, αυτά τα προστατεύει το ίδιο το Σύνταγμα στο άρθρο 51 παρ. 3, το οποίο ορίζει ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι δεν μπορεί να περιοριστεί με πρωτόδικη (οριστική) απόφαση, αλλά απαιτείται αμετάκλητη καταδίκη, δηλαδή καταδίκη η οποία να έχει κυρωθεί και από τον Άρειο Πάγο. Πράγμα όμως που δεν έχει γίνει στην προκειμένη περίπτωση, καθώς εκκρεμεί η δίκη στον δεύτερο βαθμό ενώπιον του Εφετείου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκτός του ότι διατηρεί απολύτως το τεκμήριο της αθωότητας, θα είναι κανονικά υποψήφιος βουλευτής και εν συνεχεία εκλεγμένος βουλευτής στην επόμενη Βουλή, με το εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Η ανάρτηση αυτή του πρωθυπουργού δείχνει και τον πανικό του συστήματος για έναν άνθρωπο τον οποίο έκλεισαν στη φυλακή, υψίστης ασφαλείας κιόλας, αλλά δεν κατάφεραν να φιμώσουν. Για έναν άνθρωπο, κατά του οποίου κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην ξαναμπεί στη Βουλή. Τοποθετούν εμπόδια, αλλά θα αποτύχουν.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πέραν της ανάρτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι σε δύο υπουργεία ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Δύο υπουργοί αντί να ασχολούνται με τα τόσα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας, λοιδορούν, βάζουν εμπόδια, ακόμα και… καθυβρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη. Το μένος τους ξεπερνά κάθε όριο, καθώς γι’ αυτούς ο Ηλίας είναι ασυμβίβαστος, άρα πολιτικά επικίνδυνος. Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών τους θορύβησαν ακόμα περισσότερο. Τους συμβουλεύουμε να μην χάνουν την ψυχραιμία τους, διότι η πορεία του κόμματός μας θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Στο μέλλον θα μας βλέπουν να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια και να αναπτύσσουμε ακόμα πιο έντονη πολιτική δραστηριότητα. Όλοι εμείς και φυσικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης