Παρέμβαση Εθνικιστών ενάντια στα funds  - Ανάρτηση πανό κατά των πλειστηριασμών

Έλληνες  27/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Καλλιθέας, έγινε μια πολιτική παρέμβαση μπροστά στα γραφεία ενός από τα μεγαλύτερα funds στην Ελλάδα. Ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και της σχετικής απόφασης του Αρείου Πάγου, που παραδίδει χιλιάδες σπίτια Ελλήνων στα χέρια πολυεθνικών, οι Εθνικιστές εκφράζουν την κοινωνία: Κανένα Ελληνικό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη.    

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που εκφράζει τη θέση για μια Εθνική οικονομία της παραγωγής ενάντια στην υποτέλεια των διεθνών αγορών, συμμετείχε στην δράση αυτή μαζί με εκπροσώπους άλλων πατριωτικών φορέων. Το μέλος του Ε.Σ. του Εθνικού Μετώπου, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καμία συναίνεση με το έγκλημα που γίνεται ενάντια στην περιουσία των Ελλήνων, η κοινωνία, οι Έλληνες πολίτες είναι πάνω από τα συμφέροντα των Πάτσηδων  και των ξένων αρπακτικών».

Παρευρέθηκαν στη παρέμβαση ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ο Τρύφωνας Μπουγάς, υποψήφιος Βουλευτής Νότιου Τομέα και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, υποψήφιος Δυτικού Τομέα Αθηνών. 

Παράλληλα συναγωνιστές ανάρτησαν πανό σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης