Πληροφορία ΣΟΚ στο Μαξίμου: «Ανεβαίνει πολύ επικίνδυνα το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ»

Έλληνες  08/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η πολύ καλά ενημερωμένη – από το Μαξίμου – ιστοσελίδα ieidiseis σε άρθρο της με τίτλο «Αυτά δείχνουν οι (πραγματικές) δημοσκοπήσεις» τονίζει την εκρηκτική άνοδο των ποσοστών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως αυτή καταγράφεται στις κρυφές δημοκοπήσεις και η οποία προκαλεί πανικό στο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα τονίζεται:

«Πληροφορίες πραγματικές, από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα. Και λέμε πραγματικές για να τις διαχωρίσουμε απ’ αυτές που θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγες μέρες, «φιλτραρισμένες» και «στρογγυλεμένες» για να μην πάθει… λουμπάγκο το Αφεντικό. Πάμε λοιπόν…

Σε όλες η ΝΔ εμφανίζει βουτιά, όχι απλώς πτώση. Η μέτρηση της βουτιάς ξεκινάει από τις 4 μονάδες κι ακουμπάει τις 7 μονάδες. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ίδιες εταιρείες πριν από τα Τέμπη έδιναν ποσοστό στη ΝΔ κοντά στο 34%, κάνοντας την αφαίρεση προκύπτει ότι βγάζουν το κυβερνών κόμμα κάτω από το 30%.

Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα επίσης είναι ότι ανεβαίνει επικίνδυνα το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι αυτή είναι η «φωτογραφία» των πρώτων ημερών, δηλαδή με τον θυμό και την οργή που ξέσπασε αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τις επόμενες ημέρες η τάση θα ομαλοποιηθεί.

Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Τώρα τι θα δείτε στις «κολώνες» και στις «πίτες» της τηλεόρασης, αυτό είναι άλλο πράγμα.

Είπαμε θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο».

Όσα «φίλτρα» και να βάλουν, όσο πετσόκομμα κι αν ρίξουν στα ποσοστά μας είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του θα πάθουν σίγουρα εγκεφαλικό. Και με τις δημοσκοπήσεις αλλά κυρίως το βράδυ των εκλογών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης