Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Ιωάννας Καραδήμα στο Μενίδι

Έλληνες  23/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολύ μικρά αποδείχθηκαν τα γραφεία της Ιωάννας Καραδήμα στο Μενίδι για να στεγάσουν τους εκατοντάδες φίλους του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου εκατοντάδες πολίτες πέρασαν από τα γραφεία της οδού Πάρνηθος 116 για να ενημερωθούν για τις θέσεις του κόμματος αλλά και να εκφράσουν την στήριξή τους σε αυτό, ενάντια στις παράνομες μεθοδεύσεις που προτείνονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό του χώρου. Χαιρετισμό απεύθυναν η Νάντια Μανουηλίδου υποψήφια Δυτικής Αττικής, ο Χαράλαμπος Γιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και ο Μάνος Κώνστας ΓΓ του Εθνικού Μετώπου και υποψήφιος Δυτικού τομέα Αθηνών. Παρόντες ήταν και υποψήφιοι της Δημοτικής παράταξης "Αχαρνές για όλους" του Χρήστου Ηλιάδη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού, δείχνοντας ότι οι παράνομες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης δεν πτοούν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Συγκινητική ήταν η ομιλία της οικοδέσποινας, Ιωάννας Καραδήμα:

«Είμαι μια από εσάς, με τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες, για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω. Τα δικά σας προβλήματα, που είναι και δικά μου, τις δικές σας ανησυχίες, που είναι και δικές μου,  θέλω να εκφράσω στη Βουλή» και συμπλήρωσε πως:  "θέλω το παιδί μου να με αποκαλεί μάνα,  με αυτήν την ιερή λέξη που μέσα της εμπεριέχει άπειρα συναισθήματα και όχι γονέα ά ή β, θέλω να ζει σε μια χώρα που θα είναι πολίτης Α’ κατηγορίας και όχι να βρίσκεται πίσω στα δικαιώματα από τον κάθε παράνομο μετανάστη που βαπτίζεται Έλληνας με τις ευλογίες της κυβέρνησης». Κλείνοντας τόνισε: «Γιατί η πολιτική δεν είναι επάγγελμα αλλά προσφορά στην κοινωνία».

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και την ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των φίλων του κόμματος, των υποψηφίων από πολλές περιφέρειες της Ελλάδας και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που έδωσαν το «παρών». 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης