Έρμαιο στις πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες η επιτροπή για το 1821

  09/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

H επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου ως επικεφαλής της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 δεν ήταν μια καλή ιδέα και φάνηκε από την αρχή. Ούτε του επιτελείου που την πλαισιώνει, όπως θα θυμόμαστε και με τον κ. Χατζή. Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούνε να φανταστεί ότι αυτή η όχι και τόσο καλή ιδέα, θα φτάσει να γίνει ακόμα και εφιαλτική. Και ακόμα είμαστε στον πρώτο μήνα του συμβολικού αυτού έτους.

Τελευταίο «κατόρθωμά» τους η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Και αναρωτιέται κανείς τι δουλειά έχει με τον ξεσηκωμό του Γένους ένας νιγηριανής καταγωγής καλαθοσφαιριστής. Πέρα από την προπαγάνδα που με κάθε μέσο ασκείται για την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμική χώρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Είναι εκείνο το περιβόητο μπόλιασμα που είχε αναφέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Και το κάνει τόσο ξεδιάντροπα, που δεν αφήνει ανέγγιχτη ούτε αυτήν την τόσο ιστορική στιγμή για τον ελληνισμό.

Και εντάξει, ήθελαν να βάλουν κάποιον αθλητή. Με ποια κριτήρια επέλεξαν τον συγκεκριμένο και όχι κάποιον από τους εκατοντάδες Ολυμπιονίκες μας, τους καλαθοσφαιριστές από το έπος του 1987 ή κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του ευρωπαϊκού το 2004; Είναι ξεκάθαρο πως έγινε για λόγους τακτικής και προπαγάνδας, για να μην βρουν οι επόμενες γενιές την Ελλάδα, όπως την γνωρίσαμε εμείς. Την Ελλάδα, που πολέμησαν οι αγωνιστές του 1821.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι καταιγιστικές για την συγκεκριμένη αφίσα. Κανένα κράτος της ΝΔ, του Μητσοτάκη και της Αγγελοπούλου δεν θα τιμήσει, όπως αρμόζει, την ένδοξή αυτή στιγμή της ιστορίας του ελληνικού Έθνους. Χρέος μας είναι να το κάνουμε εμείς. Σε σπίτια, πολιτιστικούς συλλόγους, με εκδόσεις βιβλίων, σε χωριά και πόλεις, στο εξωτερικό και όπου υπάρχουν Έλληνες. Με κάθε μέσο και τρόπο να δώσουμε την δικιά μας απάντηση στις ανθελληνικές πολιτικές της επιτροπής και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης.

Για τον λόγο αυτό, οι Έλληνες για την Πατρίδα επιλέγουν για την συγκεκριμένη αφίσα να βάλουν δίπλα στην Μπουμπουλίνα και τον Κολοκοτρώνη, τον σύγχρονο εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έπεσε ηρωικά για την λευτεριά της Βορείου Ηπείρου!

Οι Έλληνες για την Πατρίδα τιμούν και θα τιμήσουν τον ξεσηκωμό του 1821 μακριά από πολυπολιτισμικές και παγκοσμιοποιητικές σκοπιμότητες. Ελευθερία ή Θάνατος!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης