Προπαγάνδα υπέρ των Σκοπιανών στα παιδιά μας

  31/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα αποτελέσματα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών την οποία ΣΕΒΕΤΑΙ απολύτως η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ανοίγοντας κάποιος το βιβλίο Γεωγραφίας της Ε’ Δημοτικού, ανακαλύπτει ότι το όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων αναφέρεται σχεδόν σε κάθε φύλλο (πάνω από 20 φορές!!!) έως τη μέση του βιβλίου.

Ο ελληνικός λαός σε ποσοστό 90% διαφωνούσε με αυτήν την παραχώρηση του ονόματος. Με αυτό το δεδομένο και με την δημόσια παρακίνηση του "προοδευτικού" κατεστημένου «να αφήνετε τα παιδιά σας ελεύθερα να επιλέγουν τις απόψεις τους», σας λέω ότι αν εσείς δεν φροντίσετε να ενημερώσετε τα παιδιά σας για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη ζωή, τότε θα πέσουν στα χέρια αυτών των αρπακτικών που τα προορίζουν για γενίτσαρους και ραγιάδες. Σε περιόδους κατοχής, όπως η σημερινή, τα οικογενειακά «κρυφά σχολειά» όχι μόνο χρειάζονται, αλλά και επιβάλλονται.

Όσοι ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών και όσοι σήμερα τη σέβονται, δεν αξίζουν κανέναν σεβασμό σε πολιτικό επίπεδο. Στον παρακάτω σύνδεσμο όλες οι αλλαγές στα σχολικά βιβλία:

https://www.esos.gr/arthra/70223/diorthothikan-28-sholika-vivlia-gia-tin-efarmogi-tis-symfonias-ton-prespon?fbclid=IwAR29Yo2K8aKTPvq_RWlRjn9TROJCODxuQFPsLnG07kuF0XvrgKDWyez08JY

Ευτυχώς που έφυγε η αριστερά (;)…

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης