Προεκλογική σύσκεψη Βορίδη-Μητσοτάκη. Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα

  20/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άτυπη εκλογική σύσκεψη είχαν χθες στο υπουργείο Εσωτερικών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Όπως έγραψε και το Pronews: «Ο λόγος της επίσκεψης είναι πολύ απλός, ο πρωθυπουργός ήθελε να πραγματοποιήσει μία μίνι εκλογική σύσκεψη για να υπαγορεύσει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, καθώς η κυβέρνηση αναζητά «παράθυρα» ευκαιρίας για προσφυγή στις κάλπες από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα».

Οι πρόωρες εκλογές βρίσκονται στην ατζέντα της κυβέρνησης εδώ και καιρό. Τα σενάρια είναι αρκετά, αλλά όλα είναι πιθανά. Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι έτοιμοι για κάθοδο στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Τα ψηφοδέλτιά μας θα είναι πλήρη, στελεχωμένα από άξιους Έλληνες και Ελληνίδες, επιτυχημένους επαγγελματικά και αγνούς αγωνιστές της Πατρίδας.

‘Ήδη, η ιστοσελίδα μας θα είναι τελείως ανανεωμένη σε λίγες εβδομάδες με ενημέρωση, συνεχή αρθρογραφία και αναλυτικά το Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα. Την προσπάθεια αυτή αγκαλιάζουν καθημερινά δεκάδες νέοι πολίτες, οι οποίοι εγγράφονται μέλη του κόμματος. Την υπάρχουσα ιστοσελίδα και το προσωπικό κανάλι στο Youtube, του Ηλία Κασιδιάρη, τα παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες. Έχουμε καταφέρει να είμαστε το μοναδικό κόμμα, που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις από την ίδρυσή του, με ανοδική τάση. Ο αγώνας συνεχίζεται, η στελέχωση σε ολόκληρη την Ελλάδα επίσης, είμαστε η μοναδική εθνική αντιπολίτευση της χώρας. «Κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα» και γι’ αυτό μας φοβούνται.

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης