Προ των πυλών της βουλής οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα! ΑΝΑΛΥΣΗ δημοσκοπήσεων

  03/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, ένα κόμμα - με πλήρη αποκλεισμό από όλα τα συστημικά ΜΜΕ - κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα να επιβάλλει στους δημοσκόπους να καταγράφουν την πολιτική του παρουσία! Αρχικά η εταιρία Pulse μας εμφάνισε ως πρώτο εξωκοινοβουλετικό κόμμα και το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Σίας Κοσιώνη στο Σκάι. Η αυστηρή γραμμή των καναλιών (που εισέπραξαν δεκάδες εκατομμύρια από τον Μητσοτάκη) είναι μία: Ουδεμία αναφορά στους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα!

Εν τούτοις, στις δύο τελευταίες πανελλήνιες έρευνες της Prorata και της Κάπα Research καταγράφεται η ανοδική τάση του κόμματός μας με – πετσοκομμένα - ποσοστά 1,5% και 1,8% στην πρόθεση ψήφου, δηλαδή πάνω από 2% με αναγωγή επί των εγκύρων. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΠΟΝΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Το φαινόμενο αυτό είναι πρωτοφανές, για ένα κόμμα που το όνομά του δεν ακούστηκε σε κανένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας και αντιμετωπίζει ολοκληρωτικό πόλεμο από τα βρώμικα εκδοτικά συγκροτήματα της διαπλοκής.

Όσο και αν προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική μας οι δημοσκόποι, αυτή την στιγμή επικρατεί πανελλήνιος αναβρασμός. Ένα πανίσχυρο υπόγειο ρεύμα διαπερνά την ελληνική κοινωνία και είναι έτοιμο να παρασύρει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα έχουν έρθει για να μείνουν! Πρώτος αντικειμενικός μας σκοπός η είσοδος στην επόμενη βουλή, στόχος που είναι βέβαιο πως θα υλοποιηθεί επιτυχώς. Επόμενο βήμα, η δημιουργία μίας ισχυρής εθνικής πολιτικής δύναμης, που θα απαγορεύσει την συνέχιση της ανθελληνικής πολιτικής των ξενοκίνητων κυβερνήσεων και θα διεκδικήσει την εξουσία.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΚΑΠΑ Research

OPINION POLL (Αθηνών)

PRORATA

ZOYGLA


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης