Πρόγραμμα HELIOS: Εγκατάσταση χιλιάδων μεταναστών στα νησιά και στη Θράκη!

Έλληνες  16/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα έγγραφο με στοιχεία - σοκ, έφερε μόλις χθες στο φως της δημοσιότητας η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα. Στοιχεία που επιβεβαιώνουν απολύτως το κόμμα μας, σχετικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού, και καθιστούν την κυβέρνηση υπόλογη απέναντι στους Έλληνες νησιώτες και Θρακιώτες. Ο εποικισμός, για τον οποίο κρούσαμε των κώδωνα του κινδύνου εγκαίρως, προχωρά υπογείως και με ύπουλες μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση. Μητσοτάκης και Μηταράκης υλοποιούν άριστα τα σχέδια ακόμα και του πιο ακραίου και φανατικού αριστεριστή.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα, με πρόσφατα στοιχεία που παρουσίασε το ίδιο το Υπουργείο Μεταναστευτικής "πολιτικής", επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν 3.680 νέα μισθωτήρια σε κτίρια και διαμερίσματα με το πρόγραμμα HELIOS , πολλά εκ των οποίων στο Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο και την Θράκη!

Το Υπουργείο Μετανάστευσης προκειμένου να δείξει ότι γίνεται αποσυμφόρηση, δεν καταμετρά όσους έχουν πάρει άσυλο και στη συνέχεια  τους επιδοτεί προκειμένου αυτοί να διαμένουν  στα νησιά. Τελικά όχι μόνο δεν  τηρεί την υπόσχεσή του για την απομάκρυνση των αλλοδαπών  από τα νησιά, αντίθετα επιδοτεί τη μόνιμη εγκατάστασή τους! Ας το διαβάσουμε αναλυτικά.

«Υπήρχαν πολλές αναφορές πολιτών ότι ενώ ο κ. Μηταράκης εμφανίζει στοιχεία θριάμβου, στην πραγματικότητα δεν γίνονται αυτά ορατά. Αυτό γιατί με την επιδοματική πολιτική που ασκεί το Υπουργείο και με την πριμοδότηση στέγης του HELIOS, κανένας δεν είναι διατεθειμένος να "ξανα-ξενιτευτεί"» αναφέρει η Παγχιακή ένωση και συνεχίζει:

«'Έτσι εμφανίζεται πλασματικά ότι αδειάζουν τα ΚΥΤ από πληθυσμό (Καρά Τεπέ, ΒΙΑΛ, Βαθύ) αλλά τελικώς γίνεται επανεγκατάσταση των αλλοδαπών αυτών εντός αστικού ιστού (σε διαμερίσματα των πόλεων στα νησιά). Το HELIOS είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης στέγασης και ένταξης αναγνωρισμένων «προσφύγων» και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 3ο τρίμηνο του 2019 (επί Ν.Δ.). Ειδικά για τα νησιά, είναι άγνωστος ο αριθμός των διαμενόντων αφού πραγματοποιούνται ακόμη και αντίστροφες ροές (από την ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά), χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο και μάλιστα σε περίοδο περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας».

Όπως αναφέρεται, τα νέα μισθωτήρια φτάνουν τα 3.680 ( ! ) για την εκμίσθωση κτιρίων και διαμερισμάτων αλλά το υπουργείο επιδοτεί επιπλέον την μόνιμη παραμονή με ενταξιακά προγράμματα (εξεύρεσης εργασίας, γλώσσας, κλπ). Για πόσους αλλοδαπούς μιλάμε, είναι άγνωστο. Εάν το κάθε μισθωτήριο αφορά οικογένειες, πρόκειται για οικογένειες των 6 ατόμων το λιγότερο, οπότε κατά προσέγγιση μιλάμε για ένα αριθμό 22.000 αλλοδαπών εάν τα μισθωτήρια αφορούν οικογένειες που είναι και το πιθανότερο.

Η τοποθέτηση του αριθμού αυτών των αλλοδαπών στον ευαίσθητο χώρο των νησιών του ανατολικού Αιγαίου ουσιαστικά ανοίγει την «Κερκόπορτα» για τον αφελληνισμό των νησιών, την δημογραφική αλλοίωσή τους και φυσικά και την θρησκευτική. Πρόκειται πλέον για πρόγραμμα ΜΟΝΙΜΗΣ εγκατάστασης δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών σε παραμεθόριες περιοχές στην   Ελλάδα και όχι προσωρινής παραμονής τους όπως προβλέπεται για τις διεθνείς συνθήκες για το προσφυγικό».

Αν συνυπολογίσουμε και τη σημερινή έναρξη παραχώρησης ιθαγένειας σε ξένους μέσω… εξετάσεων, μπορούμε να καταλάβουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα θέλουμε να πάρουμε τις τύχες μας και την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια μας και δεν θα μπορούμε. Η αντικατάσταση πληθυσμού μας πιέζει υπερβολικά. Η στήριξη στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στον εθνικό αγώνα που διεξάγει ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μονόδρομος! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης