Προσβολή του Δημάρχου Καβάλας για το Air/Sea Show

Έλληνες  26/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Το θέμα της «μετακόμισης» του Air&Sea Show, απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, καθώς τέθηκε το ζήτημα ως ήττα της Καβάλας.

Απαντώντας ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης σημείωσε ότι «δεν νοιώθω ότι υπάρχει καμία ήττα. Πέρσι η Περιφέρεια ΑΜΘ δήλωσε ότι μπορεί να καταβάλει 40.000 ευρώ, το Επιμελητήριο Καβάλας 5.000 ευρώ οπότε και ο Δήμος Καβάλας δεν θα μπορούσε να καταβάλει περισσότερα από 40.000 ευρώ. Φέτος δεν έγινε καν συζήτηση, οπότε ο διοργανωτής πήρε την εκδήλωση και την πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου προφανώς υπάρχουν περισσότερα χρήματα. Αν υπήρχε άνεση οικονομική θα τα έδινα στο Φεστιβάλ Φιλίππων και όχι για να πετάνε αεροπλανάκια. Ας με κρίνουν οι καβαλιώτες γι’ αυτή μου την απόφαση» κατέληξε ο κ. Μουριάδης!

«Να πετάνε αεροπλανάκια» για τον Δήμαρχο η μεγάλη γιορτή και ένα από τα ωραιότερα δρώμενα της Ελλάδας. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει και φυσικά είναι ήττα της πόλης αυτή. Από το 2011 το Air&Sea Show έδωσε μια νέα πνοή στην πόλη, τόνωνε το εθνικό φρόνημα και έδινε την ευκαιρία στους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους να παρακολουθήσουν μία επίδειξη, που όμοιά της, δεν θα ξαναδούν στην Καβάλα. Ο Δήμαρχος μειώνοντας το σόου, δεν σεβάστηκε ούτε τους ανθρώπους που έδωσαν τα πάντα για να πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς χρήματα και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες. Αγνοί πατριώτες, που δεν τους ξέρει κανείς και μετά από τόσες προσπάθειες χρόνων να βλέπουν έναν Δήμαρχο να μιλάει για… «αεροπλανάκια».

Το Air&Sea Show θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε ως Έλληνες από τη Θεσσαλονίκη πλέον. Ωστόσο, το θράσος των πολιτικών, ακόμα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν έχει όρια. Ο Μουριάδης καλά θα κάνει να αφήσει τις ειρωνείες και να πει ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που κράτησαν το δρώμενο ψηλά μια δεκαετία τώρα, δίνοντας πνοή στη ζωή της πόλης.

Με την ευχή και οι Θεσσαλονικείς να αγκαλιάσουν με τόση αγάπη το Air&Sea Show!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης