Έρχεται η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα

  21/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

του Σταύρου Μπιτσικόλη

2021 και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας πουλημένη, η ΕΛΛΑΔΑ μας προδομένη, η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας διωκόμενη, υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια οι Έλληνες να είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Οικονομική κρίση, ανεργία, εκφυλισμός, ηθική κρίση, ΦΤΏΧΕΙΑ, ρατσισμός εις βάρος του Έλληνα, αυτό είναι το ελλαδιστάν εν έτει 2021.

Και αυτό, το ανθελληνικό κατεστημένο το ονομάζει πρόοδο, αυτό το ονομάζει εξέλιξη, αυτό το ονομάζει "δημοκρατική αντίληψη" και ισότητα και το χειρότερο αν αντιδράσεις σε όλα αυτά θα σε αποκαλέσουν ρατσιστή φασίστα και όλα τα συναφή.

Και όμως μέσα σε αυτό το χάος, μέσα σε αυτόν τον κόσμο ερειπίων η ελπίδα στέκεται όρθια.

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή Του για την Ελευθερία της Ελλάδος και την υπογραφή Του δεν την παίρνει πίσω.

Έρχεται η ώρα που θα ενωθεί όλο το Ελληνικό αίμα που έχει χυθεί υπέρ Πίστεως και Πατρίδος για να ακυρώσει τα σχέδια όλων αυτών που έβαλαν στόχο να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος και την Ορθόδοξη Πίστη μας.

Έρχεται η ώρα των Ελλήνων για την Πατρίδα που με επικεφαλής του Κόμματος τον Ηλία Κασιδιάρη αγωνίζονται για μια ΜΕΓΑΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Κράτα γερά Μητέρα ΕΛΛΑΣ, διότι γέννησες άτομα τα οποία θα δώσουν τη ζωή και την ψυχή τους για το αιώνιο μεγαλείο του Ιερού ονόματος σου.

Τίποτα δεν χάθηκε ακόμη αδέρφια. Ο Πολιτικός μας Αγώνας Μόλις Άρχισε.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης