Έργα και ημέρες της Νέας Δημοκρατίας

  06/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Δημήτριου Βαλασίδη

Συνταγματάρχη εα

Οικονομολόγου-ΜΒΑ-Συγγραφέα

Λίγα από τα “έργα και ημέρες” της ΝΔ για να ξυπνήσουν αυτοί που ακόμα κοιμούνται.

Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέδριο στο Ισραήλ υποσχέθηκε, ότι θα πατάξει τον νατιβισμό, δηλαδή τους αυτόχθονες Έλληνες. Επίσης εντός της βουλής δήλωσε, ότι είναι υπερήφανος που η Πατρίδα μας μετατρέπεται σε “πολυπολιτισμική” και ότι θα παρελαύνουν με την Ελληνική σημαία τα αλλοδαπά. Συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς και εν μέσω κορωνοϊού να εποικίζει την Ενδοχώρα. Δεν γνωρίζει, ότι ο εποικισμός αποτελεί διεθνές έγκλημα;

Η κυβέρνηση εφαρμόζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ένταξη των Σκοπίων στους διεθνείς οργανισμούς, ενώ η Βουλγαρία αντιδρά. Σε πρόσφατη κοινή δήλωση Ελλάδος-ΗΠΑ η συμφωνία αυτή χαρακτηρίζεται “ιστορική”. Ο ίδιος ο Ζάεφ ευχαριστεί τον πρωθυπουργό και τον συγχαίρει για την πολύτιμη βοήθειά του. Ο ίδιος ο πρόεδρος των Σκοπίων δηλώνει, ότι θα συμπαρασταθεί στην “μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα”.

Με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περιορίζουν στα 6 ναυτικά μίλια τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και επιτρέπουν στους νεομογγόλους να αλωνίζουν στο Αιγαίο.

Πρωθυπουργός και κυβέρνηση δεν παρέστησαν στις δοξολογίες για τις εθνικές μας επετείους 26ης και 28ης Οκτωβρίου και δεν κατέθεσαν στεφάνι. Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στην κεφάλα του κομμουνιστοσυμμορίτη Σβορώνου που ουδεμία σχέση είχε με το πολυτεχνείο. Ούτε κουβέντα στην μαύρη επέτειο των Ιμίων για τους τρεις ήρωες Στρατιωτικούς.

Απαγόρευσαν για την 28η Οκτωβρίου και μόνον αυτή την ημέρα τις πάσης φύσεως παρελάσεις, έστω και εποχούμενες ή ενός ατόμου με Ελληνική σημαία. Αντίθετα επέτρεψαν την συγκέντρωση 20.000 πολιτικάντηδων και μπολσεβίκων έξω από το εφετείο Αθηνών και την παρέλαση χιλιάδων πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας.

Οκ. Άδωνης χαρακτήρισε “προδότες” όσους Πατριώτες έκαναν παρέλαση την 28η Οκτωβρίου.

Σε “διαγγέλματά” του ο πρωθυπουργός αρχίζει με το “συμπολίτες μου”, αντί το “Ελληνίδες, Έλληνες”, όπως άρχιζαν στο παρελθόν οι αρχηγοί του κράτους. Δεν γνωρίζει, ότι συμπολίτης είναι αυτός που είναι από την ίδια πόλη ή απεχθάνεται τον όρο “Έλληνας”;

Στο δημόσιο σχολείο θα εισαγάγουν την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας και θα ιδρύσουν μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ.

Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται σε διάγγελμά του, ότι η αιωνία Ελλάς ήταν μια μικρή οθωμανική επαρχία.

Θέλουν να ενσωματώσουν τους “πρόσφυγες” στην ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Πρωθυπουργός εξομοιώνει τους αδελφούς μας πρόσφυγες από την Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Θράκη με τους εισβολείς από Ασία και Αφρική.

Βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής πανεπιστημίου θεωρεί ότι ο μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος είναι για τα σκουπίδια και οι ΄Έλληνες είναι τουρκόσποροι.

Μοιράζουν εκατομμύρια στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης για να προπαγανδίζουν υπέρ μιας φαύλης και ανίκανης κυβέρνησης.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του χαρακτηρίζει μέρος των απλών Ελλήνων “ψεκασμένους” και “υπόκοσμο του διαδικτύου”.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κάνει το παραμικρό για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και η κυβέρνηση δεν έχει εκφράσει ούτε έναν λόγο στήριξης και παρηγοριάς προς την ηρωίδα μητέρα του.

Παρά την γενική απαγόρευση την ημέρα του πολυτεχνείου, η κυβέρνηση επέτρεψε στα κόμματα της αριστεράς να κάνουν συγκεντρώσεις και πορείες. Το ίδιο συνέβη και με το πανσπουδαστικό συλλαλητήριο. Ανικανότητα ή σκοπιμότητα;

Η κυβέρνηση παρά τις μεγαλοστομίες της απέτυχε παταγωδώς στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ του Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα οι νεομογγόλοι να συνεχίζουν να αλωνίζουν στο Αιγαίο μας.

Ο Κικίλιας χαρακτήρισε τα Χριστούγεννα “δήθεν γιορτή”.

Για πρώτη φορά στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών δεν ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Στον πρόσφατο ανασχηματισμό έγιναν υφυπουργοί δυο στελέχη του Ποταμιού που ψήφισαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και είναι άθεοι. Ό ένας εξ αυτών έχει επισήμως και ...ιδιαιτερότητες.

Κατασκευάζουν ολόκληρες κωμοπόλεις εποίκων σε διάφορες περιοχές της χώρας και μάλιστα και στον Έβρο, δίπλα στα σύνορα.

Σε πρόσφατη ομιλία του στην βουλή ο Μητσοτάκης είπε: “Αρκετά γραφικά στοιχεία’ και "θύλακες της ακροδεξιάς" συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία”.

Ιταμό παραλήρημα Άδωνη, με ειρωνείες προς όσους υποφέρουν από τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Διαγράφουν στελέχη τους, γιατί αντιτίθενται στην φιέστα του πολυτεχνείου.

ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙA ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης