QATARGATE ή όμοιος ομοίω αει πελάζει. Καρφώνει την εθνομηδενίστρια Γιόχανσον η Καϊλή

Έλληνες  14/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στον απόηχο του μεγαλύτερου σκανδάλου διαφθοράς στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι φυσικό επακόλουθο, η «πέτρα του σκανδάλου», Εύα Καϊλή, να καταδεινύει κι άλλους αξιωματούχους της Ένωσης για συμμετοχή στον χρηματισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, στοχοποιεί τόσο την Ύλβα Γιόχανσον, επίτροπο Εσωτερικών υποθέσεων, όσο και τον Ζοζέπ Μπορέλ, ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως η μεν πρώτη έχει κατηγορήσει ευθαρσώς την Ελλάδα πως κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών, που τεχνηέντως η τουρκία συντονίζει και στέλνει στα σύνορά μας, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι : «Οι βίαιες και παράνομες απελάσεις μεταναστών πρέπει να σταματήσουν τωρα».

Ο δε Μπορέλ σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του, δείχνει να μην ενδιαφέρεται για το εάν οι ευρωπαϊκοί λαοί επιβιώσουν του χειμώνα ένεκα της ενεργειακής κρίσης που προέκυψε από τους εντελώς λανθασμένους χειρισμούς της Ένωσης, από το ξέσπασμα του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου. Ταυτόχρονα, με περισσή παρρησία, υψώνει το δάχτυλο στους Ευρωπαίους πολίτες και δηλώνει πως «όποιος βάζει θέρμανση άνω των 170C επιτίθεται στις ευρωπαϊκές αξίες»(!).

Στο κάδρο μπαίνει και ο Μαργαρίτης Σχινάς. Από το 1989 στους κόλπους της Ένωσης, ενώ το 2007 έγινε Ευρωβουλευτής στη θέση του Αντώνη Σαμαρά. Από το 2019 έχει καθήκοντα αντιπροέδρου της Κομισιόν, με χαρτοφυλάκιο την «προστασία του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής». Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό όνομα ήταν «προστασία του Ευρωπαϊκού ΜΑΣ τρόπου ζωής», κάτι το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό (!) κι εξαφανίστηκε κακήν κακώς η κτητική αντωνυμία από τον τίτλο. Αυτόν λοιπόν εμπιστεύτηκαν για να διαφυλάξει και να προωθήσει τον πολιτισμό μας και τις ταυτότητές μας.

Στις τελευταίες του δηλώσεις διατείνεται πως το μόνο πράγμα που έλαβε από τους Καταριανούς στο Μουντιάλ, ήταν μία μπάλα κι ένα κουτί σοκολατάκια, ενώ είχε προβεί σε εγκώμια υπέρ του Κατάρ, παρόμοιες με εκείνες της Εύας Καϊλή.

Τον Αύγουστο του 2022, ο ΠΘ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ, ενός κράτους όχι απλώς φίλα προσκείμενου προς την Τουρκία, αλλά κράτους αρωγού τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε εξοπλιστικό. Τι έχει να απαντήσει ο ΠΘ σε σχέση με τις δηλώσεις Πάτση (πρώην βουλευτή της ΝΔ) και άκουσον-άκουσον προέδρου της πρώτης «Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας Ελλάδος-Κατάρ» ; Τί έχει να απαντήσει σε δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως παρασκηνιακά υπήρξε αγαστή συνεργασία μεταξύ του ιδίου και της Καϊλή και πως ετοιμαζόταν στο Μαξιμού μεταγραφή «εκατομμυρίων» (με ή χωρίς εισαγωγικά); Τι έχει να απαντήσει σχετικά με τη φερόμενη εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των Βρυξελλών ΚΑΙ του Δημήτρη Αβραμόπουλου ;

Οι Έλληνες, έχουν πια βαρεθεί να προδίδονται.

Έχουν πια σιχαθεί να τούς σπάει τα ρουθούνια η πολιτική σαπίλα.

Στις εκλογές να θυμάστε πόσο πρόθυμοι είναι για πετροδόλλαρα να ξεπουλήσουν τα πάντα, λες κι είναι τα αμπελοχώραφα του παππού τους.

Μόνο με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα επέλθει πραγματική Δικαιοσύνη σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης