Σφαγή στην ΝΔ Πελοποννήσου - Περνάνε πειθαρχικό μέλη της, διότι ρωτάνε για το έγκλημα στα Τέμπη!!!

Έλληνες  16/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με θέμα την τραγωδία των Τεμπών και τις πολιτικές ευθύνες που ενδεχομένως υπάρχουν.

Μεταξύ των υπογραφόντων, σαφώς υπήρχαν και μέλη της ΝΔ κι αυτό που έκανε το κόμμα της «δημοκρατίας» μέσω της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λακωνίας, ήταν άμεσα να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση (!), με θέμα όχι τα αίτια που οδήγησαν 56 αθώους τουλάχιστον στον θάνατο, αλλά το ότι ζήτησαν 25 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου σύγκληση για εξέταση του εγκλήματος!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση της κυρίας Μαργαρίτας Σπυριδάκου, μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αλλά και μέλος της ΝΔ:

« Αύριο, και μετά τη συλλογή υπογραφών 25 συναδέλφων, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου  με θέμα την τραγωδία των Τεμπών και τις πολιτικές ευθύνες που ενδεχομένως υπάρχουν.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, για όσους δε γνωρίζουν, είναι πρωτίστως πολιτικό όργανο και φυσικά μπορεί να συζητά και να λαμβάνει αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα της πολιτικής επικαιρότητας.

Παραθέτω κάτωθι το αίτημα σύγκλησης του ΠεΣυΠ που ξεκάθαρα αναφέρεται σε ανεπάρκεια πολιτικών ΗΓΕΣΙΩΝ στην περίπτωση του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα.

Παραθέτω, επίσης, την πρόσκληση σε συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (Νομαρχιακής) ΝΔ Λακωνίας που έλαβε χώρα σήμερα το βράδυ με θέμα την αυριανή συνεδρίαση (πριν ληφθεί δηλαδή απόφαση) του Περιφερειακού Συμβουλίου και το γεγονός ότι συνυπέγραψαν για να γίνει περιφερειακοί σύμβουλοι, που είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ τους και η γράφουσα.

Δε γνωρίζω πού αποσκοπούσε, αν αποσκοπούσε κάπου, η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ. Ωστόσο, εκείνο που γνωρίζω είναι πως με τον εκφοβισμό, την προσπάθεια φίμωσης και τον ψυχολογικό πόλεμο σε όποιον έχει διάθεση να θίξει τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις σ' αυτόν τον τόπο, δε θα καταφέρουμε να βελτιωθεί η κατάσταση και κυρίως δε θα σταματήσουμε να πληρώνουμε κάθε τόσο βαρύ φόρο αίματος συμπολιτών μας.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η πρωτοβουλία αυτή του Προεδρείου της ΔΕΕΠ Λακωνίας να επεμβαίνει στο έργο ΑΙΡΕΤΩΝ είχε την έγκριση μελών του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αυτό θα τα καθιστούσε συνυπεύθυνα και βέβαια οφείλουν στη ΝΔ να πράξουν τα δέοντα και επαναφέρουν στην τάξη τους υπευθύνους»

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει ήδη αρχίσει να τρώει τις σάρκες του καθώς ο εκάστοτε κομματικός μηχανισμός, φροντίζει να καταβροχθίζει κάθε αντίθετη φωνή στο εσωτερικό των κομμάτων εξουσίας. Βλέπετε απαγορεύεται να έχεις άποψη, ήθος και άισθηση καθήκοντος, ή ακόμα κι αν έχεις δεν μπορείς να τα εκφράζεις.

Την ίδια στιγμή κατηγορούν εμάς ως "αντιδημοκρατικούς" ενώ παράλληλα πνίγουν κάθε αντίθετη φωνή στο εσωτερικό του κόμματός τους. Να τους χαίρεστε λοιπόν, εμάς οι λυκόσχημοι αμνοί της πολιτικής δεν μας φοβίζουν! Θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Μέχρι η Ελλάδα να επιστρέψει στους Έλληνες.

Εθνικό Κόμμα Ελληνες ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης