ΣΟΚ στο «Βήμα»: Πάνω από 5% το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία

Έλληνες  02/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πανικός στα συστημικά ΜΜΕ για τη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Το τελευταίο διάστημα όλοι οι δημοσκόποι καταγράφουν πολύ υψηλά ποσοστά για το κόμμα μας, ενώ υπάρχει αυστηρή εντολή από το Μαξίμου να υποβαθμίζουν αυτό το γεγονός που αποτελεί μείζον κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα. Η πρωτοχρονιάτικη έκδοση του Βήματος αναφέρεται στα καταγεγραμμένα ποσοστά άνω του 5% στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στις λαϊκές συνοικίες της Περιφέρειας Αττικής.

Είναι σαφές ότι το πραγματικό ποσοστό μας στις περιοχές αυτές είναι κατά πολύ υψηλότερο. Η φθορά της ΝΔ λόγω της προδοσίας της Μακεδονίας μας και της αύξησης της εγκληματικότητας, ωθεί μεγάλες μάζες αγανακτισμένων ψηφοφόρων στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στο 2σέλιδο αφιέρωμα του Βήματος γίνεται αναφορά και στα υπόγεια κυβερνητικά σχέδια για εκλογικό πραξικόπημα, με σκοπό τη δήθεν απαγόρευση του κόμματός μας. Όπως όμως συμπεραίνει και ο συστημικός δημοσιογράφος κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί για δύο λόγους:

Α) Γιατί απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα και

Β) Γιατί θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας που θα εκφραστεί στην κάλπη μέσω ενός συγγενικού κομματικού μηχανισμού.

Επομένως, προχωράμε δυναμικά προς τις εκλογές, και είναι βέβαιο πως θα κάνουμε την μεγάλη έκπληξη και θα κλονίσουμε το διεφθαρμένο σύστημα, δημιουργώντας μια πανίσχυρη εθνική αντιπολίτευση.

Ηλίας Κασιδιάρης,

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης