Σπέρνεις drag Christmas, θερίζεις βιαστές

Έλληνες  29/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

«Ε και τι έγινε; Πλάκα κάναμε», είπαν στις πρώτες τους απολογίες οι βιαστές του 15χρονου στο Ίλιον. Πριν φυσικά οι δικηγόροι τους, τους συμβουλέψουν την άγνοια ή την απλή παρακολούθηση του βιασμού.

«Ε και τι έγινε, πλάκα θα έχει», προφανώς θα σκεφτούν όσοι γονείς θα πάνε τα παιδιά τους να δουν την παιδική (;;;) παράσταση drag queen στον παιδικό σταθμό στην Καλαμαριά.

Στην χώρα αυτής της φαιδράς προοδευτικής πορτοκαλέας, όλοι εκφράζουν φρίκη για τον βιασμό του 15χρονου. Κάνεις όμως δεν θέλει να ψάξει τα όποια τυχόν αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Γιατί σαν μια δικαιωματιστική ψωροκώσταινα, η ελίτ των media και της κουλτούρας, προσπαθεί να μιμηθεί μια Δύση που χρόνια τώρα έχει χάσει κάθε μέτρο.

Έτσι λοιπόν μας μένουν οι drags queens, η πλάκα και η αυριανή φρίκη. Τα πρότυπα της συμφοράς, το δικαίωμα σεξουαλικού προσανατολισμού από την ηλικία των 5, ο γονέας α και β. Άντε με το καλό και στην ονοματοδοσία παιδικών σταθμών σε "Ζάκι".

Τελικά, το μόνο ορθό σύνθημα της αριστεράς είναι το η "Η χούντα δεν τελείωσε το 73". Γιατί σίγουρα, μετά το 1974 ζούμε μια πραγματική πολιτική και πολιτιστική δικτατορία. Μια δικτατορία που επί χρόνια προσπαθεί να απαξιώσει τις έννοιες Πατρίδα, ως κάτι το φαντασιακό, της θρησκείας ως κάτι το οπισθοδρομικό και εσχάτως και της οικογένειας ως κάτι το.. αόριστο. Χωρίς μπαμπά και μαμά, με επιλογή γονέα, φύλου του γονέα, φύλου του παιδιού και πάει λέγοντας. Το φυσιολογικό έγινε συζητήσιμο και καταπιεστικό.

Αυτές είναι οι επιλογές των ελίτ (ο Θεός να τις κάνει) για την κοινωνία και το μέλλον. Όμως σίγουρα αυτές δεν είναι οι επιλογές της ίδιας της κοινωνίας. Γιατί όσο οι επιλογές των ελίτ τραβούν στα άκρα, τόσο αυτή θα αντιδρά. Όσο οι πολιτισμικές επιλογές  των πνευματικών ελίτ θα ταυτίζονται με τις οικονομικές και κοινωνικές επιλογές των πολιτικών ελίτ, τόσο η κοινωνία θα τις ξερνά. Όσο φτωχοποιούν την κοινωνία, τόσο αυτή θα αντιδρά στα υπόλοιπα πρότυπα και επιλογές τους. Συνεχίστε έτσι και θα μείνετε μόνο με τα drag queen και την.. φρίκη σας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης